FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Brazilci ga mrze

VIDEO Burns ugušio Magnyja pa prozvao "državnog neprijatelja broj jedan": Je li ovo bila osveta?

Gilbert Burns ugušio je Neila Magnyja u prvoj rundi na UFC-u 283.

Dana White i društvo vratili su se u Brazil poslije tri godine sjajnim UFC-om 283, a domaći borci imali su sjajnu večer, između ostalih i Gilbert Burns koji je u prvoj rundi ugušio Neila Magnyja, a zatim uzeo mikrofon u ruke i prozvao "državnog neprijatelja broj jedan Colbyja Covingtona.

Iskusni Amerikanac Neil Magny 30. put večeras je ušao u UFC-ov kavez u kategoriji velter, međutim brzo će željeti zaboraviti svoju jubilarnu borbu jer je domaći borac Gilbert Burns bio potpuno dominantan.

Jamahal Hill VIDEO Pobijedio Stošića na startu karijere u UFC-u, a sad je poslao legendu u mirovinu i postao prvak poluteške divider

Krenuli su oprezno obojica, Brazilac je pustio američkom borcu uvodne minute, čitao njegove reakcije i kretnje pa udario. Sredinom prve runde sjajnim bacanjem oborio je svog suparnika na tlo i dalje je sve bilo lagano.

Čeka se odgovor

Majstor BJJ-a mirno je gradio svoju poziciju u parteru do zadnje minute, uzeo full-mount, načeo Magnyja s nekoliko udaraca iz gornje pozicije pa zakopčao trokut rukom oko vrata svog suparnika i natjerao ga na predaju. Burns je poslije poraza od Chimaeva napravio dugu pauzu, ali Magnyja je završio brzo, a kad je uzeo mikrofon, prozvao je omraženog borca u Brazilu, Colbyja Covingtona.

Njegova agresivna prozivka pred brazilskom publikom podsjetila je na sad već antologijski trenutak u UFC-u kad je upravo Covington na mikrofon brutalno izvrijeđao Brazilce na njihovu terenu. Je li ovo bio Burnsov pokušaj osvete za tu povijesnu sramotu? Čeka se Colbyjev odgovor…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider