FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakl nakon meča

VIDEO Fury i Usyk prvi put licem u lice: Bilo je žestoko, a onda se još uključio i Joyce

Tyson Fury svladao je Dereka Chisoru za WBC pojas, a onda prozvao velikog rivala Oleksandra Usyka.

Tyson Fury (Foto: Afp)

Po treći put u karijeri Tyson Fury je srušio Dereka Chisoru i obranio WBC pojas, a ubrzo nakon meča uslijedio je novi spektakl.  Nakon borbe Fury je zahvalio Chisori na njihovom trećem meču, a onda je prozvao Oleksandra Usyka:

"Gdje je taj zec?", poviknuo je Fury i uperio prst prema ukrajinskom borcu s riječima: "Ti si sljedeći". Nije se Usky ustručavao, odmah je došetao do ringa i spektakl je mogao početi.

Stali su jedan uz drugog, oči u oči, napetost se mogla rezati nožem, dok je Fury neprestano ponavljao "Ti si sljedeći", uz brojne uvrede. Smješkao se ukrajinski borac, dok je Fury ponavljao kako će ga uništiti.

Fury - Chisora Tyson Fury prekidom u 10. rundi treći put slavio protiv Dereka Chisore, prozvao Usyka nakon borbe! divider

Uskoro se pojavio i Joe Joyce, koji je prije tri mjeseca uzeo privremenu titulu WBO prvaka i apsolutno je glavni kandidat za napad na Oleksandra Usyka, kad dođe vrijeme za obavezne izazivače.

Fury je nahvalio Joycea riječima da je "veliki borac i, ako se Usyk ne želi boriti protiv njega, ajmo se nas dvojica sresti u ringu".

Na kraju je uslijedilo srdačno rukovanje, pokazali su da nema zle krvi među njima...

Snimku njihovog susreta možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider