FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
krenulo je podilaženje prvaku

Ngannou čestitao i pozvao Miočića na revanš, Jon Jones ga nazvao najboljim svih vremena!

Francis Ngannou bio je među prvim borcima koji se oglasio nakon pobjede Stipe Miočića i vraća UFC pojasa.

Galerija Francis Ngannou nakon poraza od Miočića (Foto: AFP) I Miočić i Ngannou će nastupiti na UFC 226 (Foto: AFP) Francis Ngannou (Screenshot) +2 Ngannou udara Miočića (Foto: AFP)

Nakon što je Stipe Miočić nokautirao Daniela Cormiera, jedna od prvih osoba koja je čestitala novom-starom prvaku bio je Francis Ngannou, čovjek kojeg je Miočić pobijedio i po rekordni treći put obranio naslov UFC prvaka. Šest mjeseci kasnije izgubio je naslov od Daniela Cormiera.

Je li Stipe Miočić najveći UFC teškaš svih vremena?

Ukupno glasova:

Veliki broj boraca oglasio se nakon spektakularnog preokreta i pobjede Miočića, a Ngannou je, očekivano, prozvao našeg borca da mu omogući revanš.

"WOW! Impresivna borba obojice. Ponosan sam na svoju teškašku diviziju i čestitke novom prvaku na izvedbi. Idemo ponoviti našu borbu!!! #Miocic #UFC241 #AndNew", napisao je Ngannou.

Podsjetimo, Miočić je slavio protiv Ngannoua u siječnju 2018. godine jednoglasnom sudačkom odlukom. Miočić je očitao lekciju kamerunskom borcu, te ga hrvačkim tehnikama doslovno uništio do te mjere da je Ngannou na koncu meča jedva stajao na nogama.

Javio se i Jon Jones, po mnogima najbolji UFC borac svih vremena i mrski neprijatelj Daniela Cormiera. 

"Stipe Miočić je najbolji teškaš svih vremena. Nemam što drugo za reći", napisao je Jones.

Jones je dva puta u karijeri pobijedio Daniela Cormiera, ali jedna mu je pobjeda oduzeta zbog pozitivnog doping testa. Trenutno je prvak poluteške kategorije i mnogi se nadaju da bi mogao otići u tešku kategoriju i boriti se protiv Miočića. 

Dodajmo kako su se pridružili i košarkaši Cleveland Cavaliersa, Tristan Thompson i Larry Nance Jr.

Thompson je napisao "Idemo! Cleveland se diže", a Nance Jr. je uz poruku "Raspoloženje:" objavio kratki isječak koji prikazuje Stipu Miočića sa širokim osmjehom i pobjednički uzdignutim rukama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider