FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"divizija stoji"

Pakleni nokauter Ngannou gubi strpljenje zbog Miočića i UFC-a: "Nisam jedini koji tako razmišlja"

Francis Ngannou ponovno se požalio na dugo čekanje za borbu, točnije novu priliku da se okiti naslovom UFC prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kamerunski nokauter Francis Ngannou, prvi u redu izazivača za pojas UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji, ponovno se požalio na neaktivnost kraljevske kategorije u kojoj je apsolutni vladar naš Stipe Miočić.

U razgovoru za Bloody Elbow Ngannou, kojeg je Miočić uvjerljivo pobijedio 2018. godine, je otkrio da polako gubi strpljenje i motivaciju.

"Prošla je cijela vječnost otkako sam se posljednji put borio. To je vrlo frustrirajuće, iako znam da ne mogu ništa promijeniti. Čekao sam tu trilogiju Stipe i DC-a u kolovozu i naravno da sam se nadao nečemu u prosincu. Zato sam se i vratio iz Kameruna jer sam se nadao da ćemo se boriti, ali sada više ništa nije sigurno", kazao je Kamerunac.

Šuška se da se revanš Miočića i Ngannoua sprema za ožujak, no Kamerunac je pesimističan.

"Tko zna... Tko zna kako će se sve to odigrati?"

gol expired Miočićev učenik bacio protivnika na glavu: Ugasio ga je strašnim hrvačkim zahvatom divider

Iako je on siguran suparnik Miočića u njegovoj novoj obrani naslova, Ngannou je ponovno prigovorio da teška kategorija stagnira.

"Nismo imali borbu za naslov prvaka već dvije godine, osim okršaja Stipe i DC-a. Svi se drugi izazivači bore nizašto. Znaju da neće dobiti borbu za titulu prvaka, jer sve stoji. Bore se bez ikakve svrhe. Bez pravog cilja. Nisam jedini koji tako razmišlja", kazao je kamerunski nokauter, koji je u posljednje četiri borbe pobijedio za sveukupno manje od tri minute.

Ngannou se nije borio još od svibnja, kada je nokautirao Jairzinha Rozenstruika.

"Teško mi je pronaći motivaciju da toliko dugo ostajem u formi i treniram kada se ništa ne događa. Treniram bez pravog motiva jer ne znam što će se dogoditi", zaključio je Ngannou.

UFC planira borbu za pojas napraviti u ožujku, odnosno sedam mjeseci nakon što je Miočić obranio naslov prvaka protiv Cormiera, koji mu je u prvoj od tri uzastopne međusobne borbe oduzeo pojas prvaka na godinu dana.

Blaydes protiv Lewisa Pogledajte Lucky Punch: Je li Blaydes bolji hrvač od Miočića i kako je sparirati s McGregorom divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider