FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stipe bez suspenzije

Francis Ngannou nakon 200 Miočićevih udaraca dobio kraću zabranu ulaska u kavez

UFC je objavio standardne suspenzije boraca nakon spektakla UFC 220 u Bostonu.

Stipe Miočić i Francis Ngannou (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Komisija koja se u saveznoj državi Massachusetts brine o medicinskim suspenzijama u borilačkim sportovima objavila je koliko će do novih borbi morati čekati borci s eventa UFC 220 koji se ovog mjeseca održao u Bostonu.

Moramo napomenuti kako se radi o standardnoj proceduri jer borci nakon pretrpljenih udaraca ili napora određeni period ne smiju ulaziti u službene borilačke okršaje.

Tako je poraženi izazivač u teškoj kategoriji Francis Ngannou dobio zabranu od 30 dana. Ona nije velika, no Kamerunac zbog pretrpljenih udaraca od Stipe Miočića (točno 200) ipak ne smije odmah u oktogon. Miočić je dobio 33 udarca i imao je zatvoreno oko, no nije dobio nikakvu zabranu, iako ne bi bilo čudno da se to dogodilo.

Poraženi izazivač u poluteškoj kategoriji Volkan Oezdemir dobio je 45 dana zabrane službenih borbi, a Shane Burgos dva mjeseca zbog tehničkog nokauta koji mu je zadao Calvin Kattar. No i on je dobio 30 dana usprkos pobjedi, a razlog je vrlo izjednačena borba. Isti je slučaj s Gianom Villanteom i Robom Fontopm.

Suspenzije:

Francis Ngannou - 30 dana
Volkan Oezdemir - 45 dana
Shane Burgos - 60 dana
Thomas Almeida - 45 dana
Calvin Kattar - 30 dana
Gian Villante - 30 dana
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider