FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
IZ VRUĆEG HOUSTONA

FOTO Filip Hrgović javio se s priprema za veliki meč i pokazao svoju formu

Najbolji hrvatski teškaš nalazi se u Americi na pripremama za meč protiv Zhilei Zhanga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već više od mjesec i pol dana Filip Hrgović nalazi se u Houstonu, gdje u svojem novom kampu odrađuje pripreme za meč protiv Zhilei Zhanga. Meč koji će pobjedniku donijeti status obaveznog IBF-ova izazivača za titulu svjetskog prvaka, ali isto tako meč koji još nije dobio službenu potvrdu datuma.

Čeka se Matchroom Boxing

Ipak, od samog Filipa već smo ranije mogli čuti informaciju kako će se meč održati na uvodnom programu meča Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue. To je kasnije potvrdio i njegov novi trener, Ronnie Shields. Jedino još uvijek nema nikakve službene potvrde organizatora meča, Matchroom Boxinga, no isto tako moramo reći da još niti jedan uvodni meč nije naveden na službeni program priredbe koja će se 20. kolovoza održati u Džedi, u Saudijskoj Arabiji.

Nema sumnje kako se Hrgović priprema za taj datum te kako je njemu prilagodio mentalitet svog treninga. 

Hrgović je inače podosta zatvoren po pitanju objava, a posebno onih za medije, no tu i tamo nešto objavi na društvenim mrežama, većinom uz minimalno teksta. Tako smo sad dobili priliku putem četiri fotografije vidjeti kako trenutačno izgleda, odnosno u kakvoj je formi dok odrađuje ono što je on sam nazvao stavom "never-say-die".

Također, prije otprilike tjedan dana objavio je i kratki video s vrućina milijunskog grada unutar savezne države Texas, u kojoj odrađuje svoje pripreme.

Ukratko, Filip je "pobjegao" od vlage Floride, kakvu je imao kod Pedra Diaza, no od vrućina se ne može. Uostalom, upravo to ga čeka u saudijskoj pustinji ako se potvrdi ono što svi očekujemo, meč 20. kolovoza u Džedi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider