FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PAMETNA ODLUKA

FOTO Bivša UFC-ova seks-bomba, kojoj su mnogi tražili hrvatske korijene, danas se bavi potpuno drugačijim poslom

Rachael Ostovich nije se proslavila tijekom borilačke karijere, ali je to vrijeme jako dobro iskoristila.

Rachael Ostovich (Foto: Instagram)

Nekadašnja havajska MMA borkinja Rachael Ostovich danas je većinom daleko od borilačkog sporta.

UFC UFC u 2023. godini: Raspored, rezultati, snimke borbi i prijenosi na gol.hr-u divider

Barem ako ne računamo borilačku promociju Trinity, koju vodi zajedno sa svojom obitelji. Ona je tamo zadužena za PR i za ring- djevojke, dok su otac i brat zaduženi za organizaciju borbi.

Četiri borbe u UFC-u jako dobro poslužile

Tako je ostala u sportu unutar kojeg se proslavila te je čak odradila i četiri borbe u najvećoj svjetskoj promociji, UFC-u.

U prvoj je slavila, a onda je doživjela tri relativno uvjerljiva poraza, no nikoga nigdje nije ostavljala ravnodušnim, prije svega na račun svoje zanimljive pojave i atraktivnog izgleda. Ukratko, kod nje su na kraju borbe postale sekundarni dio posla.

Nedavno je izjavila kako će u borilačkom sportu na neki način ostati zauvijek jer joj je to u obitelji.

Instagram i vlastita tvrtka

No njezina glavna zanimacija postalo je nešto drugo. Profil na Instagramu jako je dobro izgradila još dok je bila borkinja, te je danas prate 733 tisuća fanova i jako dobro zarađuje sponzorskim objavama.

Osim toga, pokrenula je tvoju tvrtku chi chi beauty, koja se bavi proizvodnjom veganske kozmetike i make-upa.

Posljednju borbu imala je u srpnju 2021. godine. Nastupila je u boksu bez rukavica, gdje je savladala Paige VanZant, i tako joj se osvetila za poraz iz UFC-a.

Porijeklo iz ovih krajeva?

Svojedobno su hrvatski mediji i fanovi pokušavali doći do informacija o njezinu porijeklu, na što je sve, naravno, navelo njezino prezime, no ona nikad otvoreno nije rekla ništa o tome. Poznat nam je samo slučaj kad je jednom obožavatelju odgovorila kako ona ima informaciju da joj prezime potječe s prostora Jugoslavije (njezine riječi), ali da ne zna nešto više od toga.

Majka joj je inače rođena Havajka, a od nje je i naslijedila svoj egzotični izgled koji joj je donio popularnost.

Nakon jednog teškog razdoblja u životu, dok je još bila UFC borkinja, bila je i žrtva obiteljskog nasilja od strane bivšeg supruga, također MMA borca, a danas je u sretnoj vezi s havajskim stand-up komičarom Tumuom Tuineijem.

Sve u svemu, Rachael je očito donijela dobru odluku kad je napustila sport. On joj je donio nešto batina, ali i jako dobru promociju da se bavi drugim stvarima. Tu je podlogu očito odlično iskoristila.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider