FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
VIŠE OD DVIJE GODINE ČEKANJA

FNC najavio spektakl u Beogradu: Najveći regionalni revanš u povijesti i napad Save Lazića na titulu

Svoju dosad najveću priredbu Fight Nation Championship održat će 4. studenog u Beogradu.

Francisco Barrio vs. Vaso Bakočević (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Prve borbe Fight Nation Championship 13 priredbe su najavljene. Događaj koji će ugostiti beogradska Štark Arena, 4. studenog, vjerojatno je najiščekivanija priredbe neke regionalne borilačke organizacije u povijesti i napokon je došla na red.

Kao što se i očekivalo te već neko vrijeme najavljivalo, kao najzanimljivija borba potvrđen je najveći regionalni revanš, borba između Francisca Croate Barrija i Vase Bakočevića.

Iza prve borbe ostali repovi

Oni su svoj prvi okršaj imali u rujnu 2021., a Barrio je slavio gušenjem nakon točno jedne minute borbe, no svemu je prethodila ozljeda noge Crnogorca.

Sve od tada traje njihovo prozivanje i stvorena je jako dobra podloga za revanš. Naravno, već prije prve borbe tenzije su bile jake pa je onakav kraj borbe njih samo još više podigao.

A prošli put je ovaj dvojac pružio spektakl već prije same borbe, prije svega tijekom ceremonije vaganja, kad je Barrio povukao Bakočevića u bazen, gdje su odradili kratki okršaj šakama.

Srpsko-crnogorski okršaj u glavnoj borbi

No, zanimljivo je kako to neće biti glavna borba priredbe. Za nju je očito odabran jedan srpski, odnosno sprsko-crnogorski međusobni okršaj. Novi prvak velter kategorije, Nikola Joksović, već je došao na red za obranu titulu.

Njemu će se suprotstaviti Crnogorac s adresom u Beogradu, Savo Lazić, inače glavni trener Fight Company dvorane, kojoj osim njega pripadaju gore spomenuti Bakočević, ali i Aleksandar Ilić, borci izuzetno popularni u regiji.

Na programu se očekuje devet borbi, a predsjednik organizacije Dražen Forgač izjavio je da će se čak u šest naći izravni dvoboj regionalnih boraca. Među tim borbama neće biti borba Marka Bojkovića, velike regionalne nade koja će se vratiti tim putem u borilište. Za njega je već poznato kako će mu se suprotstaviti stranac.

Koje će se još zvijezda naći na programu, saznat ćemo u narednim danima ili tjednima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider