FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SJAJAN KRAJ SVIBNJA

FNC najavio idući spektakl: U Arenu Zagreb stiže pet velikih borilačkih imena

Fight Nation Championship pripremio je nešto što vodi prema njihovom najvećem borilačkom spektaklu do sada.

Fight Nation Championship (Foto: Sanjin Strukić/Pixsell)

Fight Nation Championship borilačka promocija najavila je svoju drugu priredbu u 2023. godini. Ona se neće održati u Beogradu, kao što se neko vrijeme u borilačkim krugovima šuškalo.

Nakon prve priredbe izvan Hrvatske, koji su 4. ožujka održali u Ljubuškom, svoj idući program isporučit će gledateljima u Areni Zagreb, datuma 28. svibnja. I to ne bilo kakav program.

Najavljeno čak pet velikih imena

Iako za sada nije najavljena još niti jedna borba, odmah uz službenu objavu putem plakata otkrivena su imena pet boraca čije će nastupe publika moći pratiti. I teško da ona, gledajući na FNC roster, mogu biti atraktivnija i poznatija.

To su prije svega Ivan Erslan, dvostruki KSW-ov izazivač i najbolji hrvatski poluteškaš te Filip Pejić, već dugo vremena jedan od najpopularnijih hrvatskih boraca, bivši član UFC-a s velikim brojem nastupa u KSW-u. 

Njima će se pridružiti bivši zlatni olimpijac, Satoshi Ishii, sa svojom drugom borbom u FNC-ovom oktagonu. Borac koji je nastupao u svim krajevima svijeta te se iskušao u više različitih sportova je velika zvijezda koju će publika sigurno vrlo glasno pozdraviti.

Truščekova jubilarna 80. borba

Kako da priredba u Areni prođe bez ljubimca publike i najiskusnijeg hrvatskog borca te "balkanskog BMF-a", Ivice Truščeka? Naravno da je i on tu te će odraditi već šestu borbu na FNC-ovim programima. Za sada je na 4-1. Ovo će mu biti jubilarna 80. profesionalna borba.

Peti najavljeni borac je najveći regionalni MMA talent, Marko Bojković iz beogradskog Ahilej MMA tima. Njemu će ovo biti četvrta profesionalna borba i povratak u borilište nakon 14 mjeseci prožetih čestim ozljedama. Vraća se zdrav i spreman.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider