FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NOVA MMA AKCIJA

FNC 6 ovog petka u Karlovcu: Vitasović i Thompson za teškašku titulu, nastupaju Ishii, Bakočević, Čelić i mnogi drugi

Fight Nation Championship spreman je za svoju šestu profesionalnu MMA priredbu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon vrlo uspješnih i jako dobro posjećenih priredbi u Osijeku i Zaboku, Fight Nation Championship svoju će iduću priredbu, pod imenom FNC 6, održati u petak 17. lipnja u Karlovcu.

Održat će se tamo program koji će sadržavati devet borbi. Pet njih nalazit će se na glavnom programu, čiji je početak predviđen za 22 sata, dok će četiri borbe biti dijelom uvodnog programa, koji započinje u 20 sati.

Vitasović i Thompson za teškašku titulu

Sve će predvoditi borba u kojoj će FNC dobiti svog drugog prvaka. Nakon što je Daniel Bažant u Zaboku postao prvak perolake kategorije, drugi pojas u pulski Trojan MMA tim pokušat će donijeti njegov kolega Ivan Vitasović (9-5-1).

Vitasovića, koji je u Zaboku odradio uspješan FNC debi, čeka iskusni Britanac Oli Thompson (21-14), teškaš koji se oprobao u borilištima UFC-a, Bellatora i KSW-a. FNC debi imao je u prosincu u Osijeku, kad je nakon pravog rata tijesno poražen od Saše Milinkovića.

Sunaslovna borba donijet će prvi nastup Satoshija Ishiija (24-12-1) u Hrvatskoj, otkako je ovaj zlatni olimpijac u judu uzeo naše državljanstvo. Njega čeka borba protiv Charlieja "Kung fu Pande" Milnera (7-2), također borca iz Velike Britanije.

Vaso Bakočević uvijek garantira show

Publiku će sigurno oduševiti nastup uvijek uzbudljivog Vase Bakočevića (41-22-1) protiv Kirila Medvedovskog (12-9), kao i uzbudljivi okršaj dva zagrebačka borca, Patrika Čelića i Stanislava Krofaka, u međukategoriji do 81 kilogram.

Mjesto na programu još je našla borba između čvrstog Vinkovčanina Vlade Neferanovića i iskusnog srpskog poluteškaša Vladimira Filipovića

Velika je šteta što je došlo do ozljede Neferanovićevog timskog kolege Marija Žgele, koji se trebao boriti protiv europski renomiranog borca Yannicka Bahatija, a otpao je i Marko Ostanek. Pobjednik prve sezone FNC Armagedona nikako da dočeka svoj prvi nastup nakon tog velikog uspjeha.

Na uvodnog programu nalazi se ukupno četiri borbe, u kojima bi se trebali predstaviti neki perspektivni borci.

FNC 6 - Popis borbi

Ivan Vitasović vs. Oli Thompson
Satoshi Ishii vs. Charlie Milner
Vaso Bakočević vs. Kiril Medvedovski
Vladimir Filipović vs. Vlado Neferanović
Patrik Čelić vs. Stanislav Krofak
Mateo Bolfan vs. Ivan Sičaja
Ilija Brkan vs. Marin Mikulić
Adriana Vuković vs. Kethylen Rothenburg
Matija Vuković vs. Milenko Stamatović

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider