FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
drugu godinu zaredom

"Sakupljač kostiju" posramio Mayweathera i ostvario ono što nijedan boksač nije uspio!

Drugu godinu zaredom Floyd Mayweather je posramljen na humanitarnoj košarkaškoj utakmici.

Floyd Mayweather na parketu (Screenshot)

Profesionalnom igraču ulične košarke (streetball) Larryju "Bone Collectoru" Williamsu uspjelo je nešto što nikome u preko 20 godina profesionalne karijere nije uspjelo nijednom boksaču - posložiti Floyda Mayweathera na tlo.

Dogodilo se to na humanitarnoj košarkaškoj utakmici na sveučilištu UCLA, gdje je Mayweather kapetanski predvodio svoj tim, a bivši NFL-ovac Rob Gronkowski svoj.

Larry Williams nosi nadimak "Bone Collector", odnosno "Sakupljač kostiju". Nadminak je stekao zbog svojih munjevitih driblinga, kojima, kako se to popularno kaže, lomi gležnjeve svojim suparnicima. Nova žrtva na podužem popisu je i neporaženi boksač Floyd Mayweather.

Dogodilo se to već u prvoj minuti dobrotvorne utakmice, kada je Mayweather hrabro izašao na Williamsa, a ovaj ga nakon 10-ak sekundi proučavanja posjeo na parket i izazvao delirij u dvorani.

Da stvar bude gora, ovo je druga godina zaredom da je Floyd Mayweather posramljen u istoj dvorani, na istom humanitarnom događaju. Prošle godine je njegov pokušaj šuta blokirala glumica / model Brittney Elena...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider