FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bravo Filipe!

Hrgović u drugoj rundi nokautirao Kartozija i upisao 11. pobjedu u profesionalnoj karijeri!

Grk nije imao šanse, vidjelo se da je Hrgović puno moćniji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Razornim direktom u drugoj rundi Filip Hrgović je nokautirao Alexandrea Kartozija u danskom Strueru i nastavio svoj pobjednički niz!

U svojoj prvoj borbi u 2020. godini Hrgović je bio dominantan protiv nedoraslog suparnika. Već u prvoj rundi Filip je zadao 39-godišnjem Grku nekoliko nezgodnih udaraca i zapravo je samo zvono koje je označilo kraj runde spasilo Kartoziju.

U drugoj rundi Kartoziji nije bilo spasa - jedan brutalni desni direkt uspavao je Grka koji je odmah "zaspao" i pao glavom na konopce u ringu.

Srećom, poslije nekog vremena se pribrao i s njim bi trebalo biti sve u redu.

Što se Hrgovića tiče, on je dugo čekao na neku borbu, vidjelo se da se zaželio boksa i za očekivati je barem još jedan njegov meč do kraja 2020. godine. Navodno bi u ring mogao već za mjesec dana kad bi mu suparnik trebao biti 39-godišnji Amerikanac Rydell Booker, koji u karijeri ima 26 pobjeda i tri poraza, i dobro poznaje Filipa jer su zajedno sparirali.

Kartozia je prije ovog nokauta u dosadašnjoj karijeri upisao osam pobjeda te po jedan poraz i neodlučeni ishod, a u ovaj meč uskočio je nakon što je svoj nastup protiv Hrgovića otkazao Čeh Ondrej Pala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider