FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Napokon slavio u SAD-u

Veliki Rus oduševio borilački svijet: Sjajni Fedor nokautirao Mira za 48 sekundi!

Fedor Emelianenko stigao je do impresivne pobjede nad Frankom Mirom te postao treći polufinalist Bellatorovog teškaškog Grand Prix turnira.

Fedor Emelianenko (Screenshot YouTube)

Za trijumf nokautom, velikom ruskom borcu trebalo je manje od minute. Točnije 48 sekundi da upiše veličanstvenu pobjedu, prenosi Fightsite.

Iako je borba kratko trajala, u njoj je viđeno podosta uzbuđenja. Od prve sekunde Mir je bio onaj koji se kretao prema naprijed i koji je tražio akciju. Nakon deset sekundi, uputio je udarac u Fedorovo tijelo, a nakon toga vezao kombinaciju u kojoj je odaslao i izvrstan desni kroše.

Nakon tog udarca, Fedor je nakratko izgubio ravnotežu. Međutim, uslijedio je klinč u kojem je Fedor bolje reagirao i izveo sjajno judo rušenje te završio u gornjoj poziciji. No obojica su se vrlo brzo ustali.
Ipak, očito je to ostavilo traga na Miru pa je Rus dobio nekoliko odličnih prilika.

Tri je puta Fedor promašio otvorenog Mira, no četvrti je udarac bio ubojit. Tijekom Mirovog kretanja prema naprijed, dočekan je na lijevi aperkat te je istog trenutka završio na podu. Par udaraca bilo je dovoljno da sudac Mike Beltran prekine borbu.

Fedor je tako prekinuo niz od četiri poraza zaredom u SAD-u te ušao u polufinale teškaškog Grand Prixa, gdje bi ga trebala čekati borba protiv Chaela Sonnena. U karijeri mu je to 37. profesionalna pobjeda, pored pet poraza.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider