FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
FNC 7 U PULI

Fanovi dobili još jednu borbu koju su tražili: Ivica Trušček nakon Vase i Jankovića ide po "skalp" njihovog trenera

Borba Ivice Truščeka i Save Lazića potvrđena je za FNC 7 priredbu 3. rujna u pulskoj Areni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svakom novom borbom objavljenom za FNC 7 priredbu, sve je jasnije kakav spektakl trenutno najveća regionalna borilačka promocija priprema. Najnovije uparivanje to je dodatno potvrdilo.

Dogovorena je borba koja se zapravo kuha od kraja prošle godine, kad je Ivica Trušček (41-36) uspješno apsolvirao nastup na FNC 4 priredbi u Osijeku. Tada je prozvao Savu Lazića, crnogorskog borca, ali i glavnog trenera beogradskog Fight Company tima.

Trušček bi mogao riješiti cijeli Fight Company

Lazić (10-6) je tim putem tu borbu istog trenutka u kavezu prihvatio, no ona nije odmah dogovorena. Ivica je u međuvremenu savladao Aleksandra Jankovića te je tako trenutno na 2-0 protiv boraca iz Fight Companyja unutar FNC borilišta. Naime, pretprošle je godine savladao Vasu Bakočevića.

Sad je borba napokon dogovorena za spektakl koji će se održati 3. rujna, odnosno moderni gladijatori borit će se tamo gdje su se davnih dana borili njihovi prethodnici. 

Za Lazića će to biti povratak u borilište nakon ožujka prošle godine, kad je u KSW-ovom borilištu poražen od Sebastiana Rajewskog, što mu je bio drugi poraz u nizu, a oba je doživio u borilištu poljskog giganta. Do sada nema značajnijih pobjeda, ali stekao je veliku popularnost u regiji zahvaljujući svojim vrlo kvalitetnim komentarima borilačkog sporta, ali i samom svojom osobnošću.

Iako borba nema previše rezulatskog značaja, budući da je Trušček u svojevrsnoj završnoj fazi karijere, dok je i Lazić također više posvećen trenerskom poslu, fanovi ovu borbu žele vidjeti zbog cijele pozadine koju ona donosi i mnogi će ona biti najzanimljivija na već sada vrlo zanimljivom FNC 7 programu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider