FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
brutalno prizemljenje za ladd

Težak poraz nokautom za Bektića, legendarni Faber vratio se u 41. i slavio za 46 sekundi!

Prošlog je vikenda u Sacramentu održan sjajan UFC-ov Fight Night, na čijem smo glavnom programu vidjeli tri nokauta!

Bektić u akciji na UFC eventu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U Sacramentu je prošlog vikenda održan UFC Fight Night koji su predvodile djevojke Germaine de Randamie i Aspen Ladd. Zanimljivo, sve tri glave borbe večeri, iako nijedna nije bila u težoj kategoriji, okončane su nokautima u prvoj rundi!

Žrtva jednog nokauta, doduše tehničkog, bio je Mirsad Bektić, bosankohercegovački borac s dvojnim državljanstvom (SAD i BiH). On je doživio svoj drugi poraz u karijeri, nakon što ga je na samom kraju prve runde ground and pound udarcima dokrajčio Josh Emmett.

Sve je krenulo minutu prije kraja runde kada je Emmett pogodio jedan munjeviti direkt, a Bektić pao kao pokošen. Još se jedno vrijeme grčevito branio, no uzaludno. Emmett ga je uspio pogodio s još jednim aperkatom na podu i tu je priči bio kraj.

NOKAUT EMMETT

U oktogonu u Sacramentu vidjeli smo i povratak Urijaha Fabera nakon gotovo tri godine izbivanja. Danas 40-godišnji Faber je šokirao borilački svijet i za svega 46 sekundi tehničkim nokautom slavio protiv Rickyja Simona.

Faberu je prošao jedan desni kroše nakon malo više od pola minute borbe te je uspio u nastavku svog napada prisiliti suca da prekine borbu i dodijeli mu pobjedu. Bila je to čak 35. pobjeda u karijeri američkog borca, koji je odmah potom prozvao aktualnog prvaka bantama - Henryja Cejuda.

NOKAUT FABER

U spomenutoj glavnoj borbi večeri vidjeli smo nokaut za svega 16 sekundi. U 15. sekundi borbe De Randamie je uputila jedan snažan direkt, Ladd je pala, a glavni sudac Herb Dean nije želio ništa riskirati i prekinuo je meč.

Mnogi smatraju da je to učinio prerano i da je trebao pustiti i vidjeti hoće li se Ladd uspjeti pribrati i braniti na podu, no on je odmah označio kraj borbe kako mlada borkinja ne bi doživjela još veću štetu.

NOKAUT DE RANDAMIE

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider