FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ako tako bude...

Slavni promotor otkrio poznata imena koja su odbila meč s Filipom Hrgovićem, a palo je i obećanje

Slavni boksački promotor Eddie Hearn otkrio je imena boksača koja nisu željela ući u ring s Filipom Hrgovićem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Filip Hrgović se u noći sa subote na nedjelju bori protiv Emira Ahmatovića u svom 14. meču otkako je postao profesionalac.

Naš boksač je veliki favorit i očekuje se da nastavi svoj niz pobjeda. Svih 13 dosadašnjih borbi Filip je nokautom riješio u svoju korist, pri čemu se često susretao s opservacijama kako su to bili uglavnom nedorasli protivnici.

Stoga je uoči meča protiv Ahmatovića iskoristio priliku na konferenciji za medije upitao slavnog boksačkog promotora Eddieja Hearna u čemu je problem.

''Ostaješ aktivan, što je dobra stvar, no nisi u 'title eliminatoru' u kojem smo te očekivali ove godine. Ali svejedno, čeka te neporaženi protivnik. Vidjeli smo mnogo primjera gdje borci prerano gledaju unaprijed, moraš ostati fokusiran", kazao je Hearn, na što je Hrgović odgovorio:

gol expired Filip Hrgović odradio vaganje uoči meča u Las Vegasu: Dosta je teži od svog suparnika divider

"Da, moram ostati fokusiran. Ne smijem nikog podcijeniti i hvala Emiru što je prihvatio izazov."

Potom je Hearn uzeo riječ i otkrio detalje koje nismo znali:

"Bio si u mnogo trening kampova kao mlađi boksač, vjerujem da si tad izgradio reputaciju i zato se mnogi vrhunski teškaši ne žele boriti protiv tebe. Međutim, pobjednik u meču protiv tebe postao bi obvezni izazivač Oleksandra Usyka prema IBF-u, no svejedno nitko nije voljan istupiti i boriti se protiv tebe. Michael Hunter, Luis Ortiz, Andy Ruiz, Charles Martin, to su sve tipovi kojima je ponuđen taj izazov."

Usput je Hearn javno obećao Hrgoviću:

''Mogu te uvjeriti, ako odradiš posao u subotu navečer, IBF-ov eliminator te čeka u idućoj borbi. Već imamo jednog boksača koji je spreman prihvatiti taj meč."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider