FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pobjede za legende ufc-a

Kralj podzemlja vratio se na spektakularan način: Devet godina nije ovako slavio!

Nakon što je poražen u svom debiju za ONE organizaciju, Eddie Alvarez vratio se u velikom stilu.

Eddie Alvarez (Screenshot)

Bivši prvak UFC-ove lake kategorije Eddie Alvarez vratio se pobjedničkim navikama u polufinalu Grand-Prix turnira MMA organizacije ONE, koji se u petak održao na Filipinima. Alvarez je slavio protiv Eduarda Folayanga prekidom sredinom prve runde.

Nakon što je upisao poraz u svom debiju za ONE organizaciju od Timofeja Nastjuhina, Alvarez je zbog odustajanja istog borca od turnira vraćen u isti i to je maksimalno iskoristio. Slavio je protiv legendarnog Filipinca Folayanga i nanio mu tek osmi poraz u karijeri.

Sredinom prve runde, nakon što je upao u manje probleme na samom početku dvoboja, Alvarez je uzeo leđa Filipincu, uspio je zagurati ruku ispod vrata i potom ga natjerati na predaju. Mnogi su ostali iznenađeni pobjedom, jer Kralj podzemlja rijetko kada slavi na ovakav način.

Posljednji put kada je iskoristio svoje jiu-jitsu tehnike da upiše pobjedu dogodilo se prije čak devet godina!

Osim Alvareza još je jedan bivši UFC-ov prvak izborio finale turnira. Demetrious Johnson opravdao je status favorita protiv Tatsumitsua Wade, ali ovaj mu je pružio jako dobar otpor. Slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom i izborio finale muha kategorije u kojem ga čeka Danny Kingad.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider