FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
KSW 76

Dva hrvatska borca večeras traže bitne pobjede u KSW-ovom borilištu

Francisco Albano Barrio i Antun Račić nalaze se među borcima večerašnje KSW 76 priredbe.

Antun Račić (Foto: YouTube (KSW))

Nakon nekoliko KSW priredbi bez hrvatskih predstavnika, odnosno nakon srpanjskog nastupa Sare Luzar Smajić na KSW 72 priredbi, ponovno ćemo s većim zanimanjem pratiti priredbu velike poljske MMA promocije.

Na današnjoj KSW 76 priredbi, koja se održava u Grodzisku Mazowieckom, nastupit će Antun Račić i Francisco Albano Barrio.

Obojica planiraju uspon prema tronu

Program sadrži ukupno devet borbi i predvode ga Salahdine Parnasse i Sebastian Rajewski u borbi za titulu perolake kategorije, a Račić će nastupiti u četvrtoj borbi po redu. Protivnik bivšeg prvaka bantam kategorije bit će Gruzijac Zuriko Jojua, vlasnik omjera 8-1.

Odmah nakon Račića, u borilište će Francisco Albano Barrio, koji će se u lakoj kategoriji (do 70 kilograma), boriti protiv već iskusnog KSW borca, Macieja Kazieczka (8-2). Kaziecka pamtimo iz borbe u kojoj je već savladao jednog hrvatskog borca, Karla Caputa.

Račić traži povratak prema vrhu kategoriju te borbu za pojas kojeg je prošle godine izgubio, dok bi se Barrio slavljen mogao pridržuti onima koji se nadaju napadu na tron lake kategorije.

Obojica su uspješno odradili vaganje, čiju snimku možete vidjeti ispod teksta, a današnje priredba na rasporedu ja od 20 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider