FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
brutalnost na vrhuncu

Ovakav nokaut rijetko se viđa: "Mislim da ga je upravo ubio"

Bellatorov event u San Joseu ni najmanje nije razočarao ljubitelje MMA-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva brutalna nokauta obilježila su Bellatorov 183 event, koji se prošlog vikenda održao u San Joseu. Paul Daley autor je jednog, a drugog malo poznati Aaron Pico.

Hrvački wunderkind u San Joseu očajnički je trebao pobjedu, jer je u svom debiju na najvećem Bellatorovu eventu u povijesti u potpunosti podbacio i izgubio za svega 24 sekunde. Pico je unatoč tome dobio drugu priliku i nije razočarao.

Na Bellatoru 183 sučelio se s Justinom Linnom, a u međuvremenu je promijenio i kategoriju u kojoj se bori. Iz divizije do 70 kilograma preselio se u perolaku do 66, što se pokazalo kao odličan potez. Sve promjene koje je učinio urodile su plodom nakon malo manje od četiri minute u prvoj rundi kada je sjeo lijevi kroše. Ostalo je povijest.

"Prilično sam siguran da je Pico upravo ubio čovjeka sa svojom ljevicom", bio je samo jedan od komentara.

U drugoj borbi večeri po važnosti Daley je također brutalno nokautirao svog suparnika. Nakon promašenog lakta iz okreta, Daley je Larkina pogodio lijevim krošeom i poslao ga u "carstvo snova".

Iako je bilo itekako vidljivo da je Larkin gotov, Daley nije stajao te ga je čak u situaciji kada se sudac bacio između njih dvojice da prekine borbu još jednom udario.

Taj je Daleyjev potez za svaku osudu, ali je njegov potez koji je započeo Larkinov kraj za svaku pohvalu.

Pico i Daley će definitivno ući u uži krug kandidata za najbolji nokaut godine u MMA-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider