FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Novi incident

VIDEO Djevojka pokušala gurnuti prst u nos Mikea Tysona, ubrzo je požalila

Prije nekoliko tjedana Mike Tyson je pretukao putnika u zrakoplovu koji ga je provocirao.

Mike Tyson (Foto: YouTube/Fight Hype/Screenshot)

Nekoliko tjedana nakon incidenta u zrakoplovu proslavljeni boksač Mike Tyson ponovno je imao nesporazum s navijačima, ali ovog puta s jednom djevojkom.

Dok se fotografirao s obožavateljima u backstageu, prišla mu je djevojka koja se nagnula preko njegovih leđa i pokušala mu gurnuti prst u nos.

Tyson se vrlo brzo izmaknuo, a potom uputio oštar pogled prema djevojci.

"Tako mi je žao, tako mi je žao. Nisam to htjela učiniti", kazala je djevojka, koja se odmah ispričala i pokušala izvući iz neugodne situacije.

Dok su Tyson i njegova pratnja odlazili, na snimci se može vidjeti kako je djevojka izgledala poprilično uplašena, prenosi Fight Hype.

Tyson šakama odgovorio na provokacije

Ovo se dogodilo samo nekoliko tjedana nakon incidenta u zrakoplovu u kojem je jedan putnik provocirao boksačku legendu i opako požalio.

Dok ga je prijatelj snimao, nepoznati mladić je zadirkivao legendarnog Iron Mikea, kojem je u jednom trenutku prekipjelo pa se digao sa svog sjedala i pretukao provokatora.

Zadao mu je više udaraca u glavu, a putnik je nakon slijetanja zatražio liječničku pomoć i otišao dati iskaz na policiju. Moguće je da će podići privatnu tužbu protiv Tysona i pokušati izvući nekakvu odštetu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider