FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SJAJNE VIJESTI IZ GLORYJA

Đakovčanin Andrej Kedveš nastupa s Plazibatom na spektaklu u Rotterdamu

Hrvatski kickboksač Andrej Kedveš novi je član najveće svjetske promocije, Glory Kickboxinga te će se boriti već idućeg mjeseca.

Andrej Kedveš (Foto: Dubravka Petric/PIXSELL)

Najavljena je još jedna borba za Glory Collison 5 priredbu, koja će se 17. lipnja održati u Rotterdamu.

U pitanju je priredba koju predvodi borba za privremenog prvaka teške kategorije između Antonija Plazibata i Tariqa Osara, a u ovoj novoj borbi također ćemo gledati hrvatskog borca.

Velika prilika za 26-godišnjeg Kedveša

U pitanju je 26-godišnji Andrej Kedveš, đakovački borac prepun raznih trofeja u amaterskoj konkurenciji, ali već također značajnog iskustva prikupljenog u profesonalnim borbama.

Od njegovih uspjeha vrijedi istaknuti kako se radi o višestrukom prvaku Hrvatske, ali i dvostrukom viceprvaku svijeta te europskom prvaku.

U profesionalnom ringu se već okušao protiv jednog od najboljih na svijetu, bivšeg K-1 Grand Prix prvaka, Enrika Kehla. Taj meč održan u prosincu 2019. godine izgubio je sudačkom odlukom, nakon što je Nijemcu pružio sjajan otpor.

Na Gloryju će se boriti u meču lake kategorije protiv opasnog Latvijca Mareksa Pelcisa, koji se već iskazao nastupima u vrlo jakoj KOK organizaciji.

Kedveš je sad tri i pol godine stariji nego kad se borio protiv Kehla i sigurno ima dovoljno iskustva za iskazati se u još boljem svjetlu te pobjedom krenuti u lov na vrh Gloryjeve kategorije do 70 kilograma.

Borba će se nalaziti na uvodnom programu priredbe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider