FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ajmooo!

Delija saznao protivnika u borbi za milijun dolara, ide na bivšeg UFC borca

Hrvatski borac saznao je i protivnika. U Atlanti se 16. lipnja bori protiv Mauricea Greenea, bivšeg UFC borca.

Ante Čačić (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Nakon sjajne prošle godine, u kojoj je osvojio PFL-ov turnir teške kategorije, uz veliku nagradu u iznosu od milijun dolara, Ante Delija ove godine nije nastupio u prvom kolu nove sezone.

Razlog toga je ozljeda, koja je uvjetovala operaciju te vrijeme oporavka nije bilo dovoljno da bi Ante nastupio u travnju, kad se održalo prvo kolo. On je bio najavljen za glavnu borbu priredbe 7. travnja, no ipak je morao otkazati, no Delija se vraća i nastupa u drugom kolu.

Hrvatski borac saznao je i protivnika. U Atlanti se 16. lipnja bori protiv Mauricea Greenea, bivšeg UFC borca.

Tražit će Delija pobjedu koja će ga odvesti u polufinale turnira, gdje bi se još jednom borio za milijun dolara. Posao bi mu svakako trebala olakšati činjenica da su oba dopingirana borca u prvom kolu pobijedila, a sad se njihovom suspenzijom iz turnira stvorila situacija gdje samo tri borca nakon prvog kola imaju bodove.

U play-off PFL-a ulaze četiri borca s najviše bodova, a bodovanje se provodi tako da pobjeda prekidom u prvoj rundi donosi šest bodova, pobjeda u drugoj pet, a u trećoj četiri boda, dok sudačka odluka donosi tri boda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider