FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Veza u troje

Britanska boksačka ikona apsolutni je pobjednik Valentinova: "Sretno kraljicama mog života"

David Haye u vezi je s dvije žene i čestitao im je Valentinovo objema.

David Haye (Foto: Platforma X)

Britanski umirovljeni boksač David Haye apsolutni je pobjednik čestitki za Valentinovo. Naime, 42-godišnjak ima čak dvije djevojke i pozirao je s obje na plaži.

"Sretno Valentinovo prelijepim kraljicama mog života, činite svijet boljim mjestom za život", objavio je, a internet je lagano počeo izgarati.

Njegov bogati ljubavni život vrlo je zanimljiv. Najprije je prohodao s 11 godina mlađom Sian Osborne, ali britanski mediji tvrde kako je u njegovu životu i pop-zvijezda Una Healy, za koju se također vjeruje da mu je djevojka.

Haye i djevojka dali oglas za treću

Upoznali su se preko aplikacije na kojoj su Haye i Osborne napravili profil u potrazi za još jednim partnerom u svojoj vezi.

"Željeli su isprobati nešto novo, razgovarali su s nekoliko ljudi prije nego što su upoznali Unu. Odmah su se složili i otad su zajedno", rekao je izvor blizak trojcu britanskim medijima.

Inače, Haye je u karijeri boksao u dvije težinske kategorije, u teškoj i u cruiserweightu, a u toj težinskoj kategoriji bio je rangiran kao broj jedan u svijetu od 2015. do 2017. godine po BoxRecu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider