FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Bilo je nevjerojatno putovanje"

Konačno se oglasio slomljeni Cormier: Ispričao se svima i još jednom skinuo kapu Miočiću

Sve što je do sada Daniel Cormier komentirao jednostavno je morao zbog obaveza u ugovoru. No, sada se po prvi put samostalno oglasio emotivnom objavom.

Galerija Daniel Cormier (Foto: GOL.hr)

Osim uobičajenih obaveza koje je morao odraditi nakon poraza od Stipe Miočića, bivši UFC prvak u poluteškoj i teškoj kategoriji Daniel Cormier po prvi se put oglasio nakon nokauta koji je doživio u 4. rundi UFC-a 241.

Cormier se oglasio putem društvenih mreža dva dana nakon razočaravajućeg poraza i možda dao naslutiti da je stigao kraj njegovom putu u oktagonu.

"Prošla su dva dana no i dalje ne mogu reći koliko sam razočaran. Želim se ispričati svima koje sam iznevjerio. Supruzi i djeci, oprostite što ste morali to vidjeti. Nikada nisam želio da vidite tako nešto i vaša bol mi slama srce svaki put kada pomislim na to. Mojim trenerima, oprostite i hvala vam na vremenu koje ste mi posvetili. Mojim navijačima, hvala vam za svu ljubav i podršku na putu do svih ostvarenja. Stipe Miočić i tvom timu, čestitam na velikoj pobjedi. Pokazao si veliko srce i upornost. Prava si definicija snažne osobe iz Clevelanda. Dana White i cijeli UFC, hvala vam na svemu što ste napravili za mene i moju obitelj.

Ovo je bilo nevjerojatno putovanje i uskoro ću odlučiti što ću dalje. Čim to napravim odmah ću vas obavijestiti. Volim vas, DC."

Mnogi MMA fanovi se nadaju da će biti svjedoci i treće borbe Miočića i Cormiera. Ukoliko Cormier ostaje aktivan, vjerujemo da će to biti jedina borba koja će ga zanimati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider