FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
LU-DI-LO!

Dana White objavio spektakularne UFC borbe usred ljeta: Kakva će ovo noć biti

UFC je pripremio fantastične borbe za sredinu ljeta.

UFC 291 (Foto: UFC)

Mjesec srpanj bit će uz ožujak vjerojatno najspektakularniji dio godine u UFC-u. Barem koliko dosad znamo, jer ne zaboravimo da nas najesen čeka i najavljeni povratak Conora McGregora te toliko očekivani meč Stipe Miočić – Jon Jones.

Već smo vam najavili kako srpanj otvara priredba UFC 290, koju predvodi okršaj Volkanovskog i Rodrigueza, a dva tjedna nakon toga (22. srpnja) UFC se još jednom ove godine vraća u Europu, na još jedan londonski Fight Night, koji predvode Aspinall i Tybura.

No u utorak navečer Dana White donio je novu bombu za srpanj. Posljednjeg vikenda u tom mjesecu održat će se još jedan UFC-ov PPV event, i to kakav.

Poirier i Gaethje za BMF titulu

U Salt Lake Cityju UFC 291 predvodi poslastica u lakoj kategoriji između Dustina Poiriera i Justina Gaethjea. Bit će to ujedno i borba za izmišljeni pojas BMF-a (Baddest Motherf*cker). Ako će ovaj meč biti uzbudljiv kao onaj iz 2018. godine, kada je Poirier slavio tehničkim nokautom u četvrtoj rundi, onda će pobjednik uistinu biti pravi BMF.

UFC UFC u 2023. godini: Raspored, rezultati, snimke borbi i prijenosi na gol.hr-u divider

Cijeli glavni program UFC 291 večeri je spektakularan. Prije glavne borbe vidjet ćemo okršaj ponajboljeg poluteškaša današnjice, Jana Blachowicza protiv Alexa Perreire, donedavnog prvaka srednje kategorije koji je nakon poraza od Adesanye prije tri i pol mjeseca odlučio prijeći u diviziju koja je bi trebala biti njegovo prirodnije mjesto.

Prije njih u oktogon će i Paulo Costa, zločesti dečko iz Brazila koji ide na Ikrama Aliskerova, borca koji je tek debitirao u UFC-u, ali mu predviđaju velike stvari u srednjoj kategoriji.

Vidjet ćemo i neuništivog Tonyja Fergusona protiv Bobbyja Greena u meču u kojem će legenda UFC-a pokušati zaustaviti niz od pet poraza u nizu. Borba između Michaela Chiese i Kevina Hollanda otvorit će program od kojeg UFC fanovi potpuno opravdano jako puno očekuju.

Ne brinite se, sve ćete moći gledati uživo na gol.hr-u 30. srpnja od 4 sata ujutro.

Recimo i kako je za 19. kolovoza potvrđen UFC 292 u Bostonu koji će predvoditi prvak Aljamain Sterling i nova američko-irska nada Sean O'Malley.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider