FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mirko o miočiću

Cro Cop priprema gorostasa za osvajanje milijun dolara: ''Pobijedio bih Ngannoua. U šnapsu''

Ante Delija za novu se borbu sprema kod Cro Copa.

Nakon godinu i pol dana bez borbe, teško ćete za povratak naći boljeg sparing partnera od legendarnog Cro Copa. A upravo Mirko Filipović u svojoj dvorani sprema Antu Deliju za meč s Brazilcem Capelozzom, koji ga za manje od mjesec dana čeka u SAD-u.

"Mislim da je dobar borac, udarač je, stilski mislim da mi odgovara i koncentriran sam na sebe i ja mislim ako ja budem najbolji u ovomu što radim da neće imati šanse'', kaže nam Delija.

Riječ je o turniru u organizaciji PFL-a, koji se nakon mečeva na bodove pretvara u nokaut sistem u kojem pobjednik turnira odnosi čak milijun dolara. Bogatu nagradu ciljaju i poznata imena poput Werduma, no Cro Cop je uvjeren da se Delija nema koga bojati.

"Čeka ga težak, težak turnir, ja vjerujem da Ante može otići do kraja. Ante ima kvalitetu definitivno, Ante je super opasan, spreman, motiviran, gladan uspjeha, psihički vjerujem i najstabilniji borac tamo danas - taj čovjek se ne boji ničega i to je jedna velika prednost u odnosu na sve ostale borce'', objašnjava Mirko.

gol expired Ngannou jasno poručio UFC-u na čijoj je strani i koga želi sljedećeg, dao novi kompliment Miočiću divider

Pola godine prošlo je od najvećeg razočaranja u Delijinoj karijeri - debija u UFC-u protiv Cyrila Ganea koji je zbog ugovornih zavrzlama propao doslovno u posljednji čas nakon što je Ante već odletio na priredbu u Abu Dhabi.

"To je moj san bio da dođem u UFC, da se borim tamo. Ja ću tamo opet doći u svakom slučaju - prije ili kasnije."

Mirko i Delija o Ngannouu i Miočiću

Dubrovačkom gorostasu i mi od srca želimo isto, a kad smo se već dotakli UFC-a, morali smo pitati gospodu je li ih iznenadio Miočićev uvjerljiv poraz od Ngannoua.

"Pa nije me iznenadio. Mislim da...a to je MMA i to je 50/50, svatko svakoga može dobiti. Ali Ngannou je definitivno trenutno najbolji borac na svijetu'', smatra Delija.

"Već nakon prvog pokušaja rušenja Stipinog, kad je ovaj to s lakoćom obranio, Stipe je bio u velikim problemima i nažalost bilo je samo pitanje vremena kad će se borba završiti'', kaže iskusni Cro Cop.

Vjeruje li Cro Cop da će Miočić dobiti priliku za revanš?

"Pa mislim s obzirom na rezultat njegov - svakako da. Da li će on tu doći, koliko će to biti marketinški i financijski isplativo UFC-u ne znam. Što se tiče nekih sportskih motiva svakako, svakako da bi trebao dobiti revanš. Sad, da budem iskren, koliko je to pametno – ne znam. Mislim da je Ngannou trenutno sad na vrhuncu svoje karijere i ne vidim baš da ga netko može tako lako skinuti."

Da se sretnu Cro Cop i Ngannou...

Pa smo predložili povratak iz mirovine…

"Ja ga mogu pobijediti s lakoćom da se sretnemo, bez problema ikakvih - u šnapsu, u beli pa vjerujem i u šahu da bi ga pobijedio bez ikakvih problema'', odgovara u šali legendarni Cro Cop.

Protivnicima Ante Delije možemo samo poželjeti da se provedu kao Ngannou za kartaškim stolom kod Mirka…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider