FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"14 najtežih dana u životu"

Cro Cop otkrio kakva mu se drama odvijala tijekom rehabilitacije: "Liječnici su mi spasili glavu"

Cro Cop oglasio se putem društvene mreže nakon što je objavljeno da će se za malo više od mjesec dana boriti u Japanu na priredbi Rizin 13.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedugo nakon što je objavljeno da će se Mirko Filipović boriti na Rizinu 30. rujna, putem svog profila na društvenoj mreži Facebook oglasio se sam Cro Cop. Otkrio je dramu koja se odvijala tijekom njegove rehabilitacije, te se zahvalio liječničkom timu koji su mu "spasili glavu".

"Dragi prijatelji. Danas je objavljeno da cu se boriti 30.9 na priredbi RIZIN 13 u Tokyju! Sretan sam zbog mogućnosti da nastupim tako brzo nakon teške ozljede i operacije koju sam imao. Doktor Hudec mi je radio rekonstrukciju prednjeg križnog ligamenta i mikrofrakturu hrskavice.

Uz sve to sam dobio trombozu, ali njoj sam sam kumovao jer se nisam pridržavao uputa koje sam dobio i koje sam olako shvatio. Trombozu sam dobio nakon nekoliko dana provedenih kod kuće, gdje se nisam pridržavao medicinskog protokola. Vratio sam se u bolnicu gdje sam proveo 14 najtežih dana u svom životu. Temperatura mi je varirala od 39 do 40 i punih šest dana nismo ju mogli skinuti", napisao je Cro Cop.

Cijelu njegovu poruku navijačima i liječnicima, koji su mu pomogli da se ekspresno oporavi i nastupi već u rujnu, pročitajte u nastavku teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider