FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''Pozvao nas je u podrum''

Azijski milijunaš impresioniran: ''Cro Cop nas je pozvao u kuću. To je nestvarno, on je luđak''

Chatri Sityodtong prepričao je nedavne doživljaje iz Zagreba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Azijski multimilijunaš Chatri Sityodtong nedavno je boravio u Zagrebu kako bi predstavio jedno od svojih najvećih pojačanja u svojoj organizaciji One Championship.

Radi se, naravno, o hrvatskom MMA borcu Robertu Soldiću, koji će nakon poljskog KSW-a nastupati u ovoj velikoj promociji smještenoj u Singapuru.

Chatri je prilikom posjeta Zagrebu boravio i kod Mirka Filipovića, što je očito jako impresioniralo 350 milijuna vrijednog Tajlanđanina.

Znamo kolika je Cro Cop institucija u svijetu borilačkih sportova, a naročito u Aziji.

Chatri Sityodtong, inače i sam bivši borac, mislio je da će malo trenirati kod Mirka, svog idola iz djetinjstva, kako sam kaže iako je koju godinu stariji od naše legende.

''Bio sam u Zagrebu, a Mirko Cro Cop pozvao nas je u svoju kuću. To je nestvaran trenutak. Ja sam bio Mirkov fan kao dijete, a on nas je pozvao u svoj dom. Mirko je luđak. On trenira svakog dana, i to po tri do četiri sata. Pozvao nas je u podrum, u svoju dvoranu. Mislio sam da će to biti trening od pola sata, a na kraju smo trenirali oko tri sata. A što se Roberta tiče, on je jedan od onih fenomena koji posjeduju nevjerojatnu brzinu, eksplozivnost, balans, kao i borilački IQ. On je rijedak talent'', rekao je Chatri na gostovanju kod Ariela Helwanija, prenosi Fightsite.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider