FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mitski protivnik

Cro Cop nakon borbe izazvao Silvu i pozvao ga u ring: Imamo novi spektakl!?

Mirko Filipović iznenadio je i organizatora nakon pobjede protiv Korejca Hyun Man Myunga.

Zbog ograničenih prava prikazivanja, video isključivo mogu gledati čitatelji s područja Republike Hrvatske. Hvala na razumijevanju.

Cro Cop je pobjedom krenuo u pohod na Rizinov World Grand Prix. Mirko je slavio gušenjem protiv Korejca Hyun Man Myunga i ušao u četvrtfinale koje je na rasporedu 29. prosinca.

''Nemate pojma koliko sam sretan što sam ovdje s vama u Saitama Areni. Veliki pozdrav mojim navijačima koji su došli iz Hrvatske, mojim gostima Kikiju i Ivanu. Veliki pozdrav i mojim sinovima, mojoj obitelji i svima koji su gledali borbu preko streama i onima koji će gledati navečer na Novoj TV'', poručio je hrvatski borac nakon meča.

A onda je Mirko iznenadio sve u Saitama Areni.

''Čuo sam da se gospodin Wanderlei Silva želi boriti sa mnom 29 prosinca. Ako to stvarno želi, neka mi kaže to ovdje pred svima'', ispalio je Mirko.

Legendarni Mirkov protivnik iz Pridea uključuje se u Rizin WGP u sljedećoj rundi. Izgledao je iznenađeno nakon ove Mirkove protivnike. U ring je ušao Brazilac te Nobuhiko Takada iz organizacije Rizin.

''Želim da bude službeno da će biti borbe protiv Wanderleija Silve'', rekao je Mirko iako je za najboljih osam trebalo biti izvlačenje.

''Još ništa nije odlučeno i ne možemo o tome govoriti, postoji ždrijeb za iduću fazu. Ali, želite li se vas dvojica boriti?'', upitao je Takada.

''Došao sam ovdje boriti se s onim tko je najbolji, a mislim da je večeras Mirko bio najbolji. Ne bojim se tvog imena niti tvoje veličine, želim se boriti s tobom'', rekao je oduševljenim japanskim navijačima Silva.

Hoće li Cro Cop u prosincu osvojiti Rizin World Grand Prix?

Ukupno glasova:

Organizatori tražili podršku publike

U ring je nakon toga ušao vlasnik organizacije Rizin Nobuyuki Sakakibara i zatražio podršku publike kako bi organizirao meč jer se pritom moraju zaobići pravila prema kojima se sudionici borbi četvrtfinala spajaju ždrijebom (koji je Mirku dodijelio Estonca Baruta).

''Imam veliki respekt za Wanderleija, on je velika legenda ovog sporta. S obzirom da smo sad obojica u turniru, volio bih kad bi se borili međusobno. Ako već moram izgubiti, onda neka izgubim od legende kakva je Wanderlei Silva'', dodao je Mirko pred cijelom dvoranom.

Wanderlei Silva je ponovio: ''Došao sam se boriti s najboljima, najbolji je Mirko i želim se boriti s njim i nokautirati ga u prosincu.''

Izgledalo je to sve prilično zbunjujuće za organizatore koji bi sad trebali i potvrditi prvi četvrtfinalni par iako su se vjerojatno nadali kako bi ovu dvojicu legendi mogli gledati u samom finalu. Vidjet ćemo što će na kraju odlučiti.

Podsjetimo, Cro Cop i Wanderlei Silva borili su se prvi put 2002. kada je završilo neriješeno, a četiri godine nakon toga dogodio se onaj fenomenalni nokaut i pobjeda Mirka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider