FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Još uvijek nije prežalio

Cormier uoči borbe s Miočićem otkrio: ''To mi je najveća žal u karijeri, neki će uvijek misliti da sam varao''

Idući protivnik Stipe Miočića, Daniel Cormier, završio je snimanje Ultimate Fightera te trenutno provodi normalnu svakodnevicu.

Daniel Cormier (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Daniel Cormier nedavno je upitan što bi promijenio kada bi mogao vratiti vrijeme, odnosno što smatra najvećim razočaranjem u svojoj karijeri. Zanimljivo, to nije nešto vezano uz dvije borbe protiv Jona Jonesa, nego jedna situacija koja je bacila mrlju na njegov karakter, prenosi Fightsite.

''Stvar za kojom najviše žalim svakako je ono iz Buffala, gdje sam se drugi put borio protiv Rumblea Johnsona. To mi je vjerojatno najveća žal u karijeri, da se nisam dovoljno posvetio nutricionističkom dijelu priprema, nisam trenirao naporno koliko sam trebao, nisam imao sve pod kontrolom i dozvolio sam da mi se dogodi situacija zbog koje će mi uvijek neki zamjerati i smatrati da sam varao", rekao je Cormier te odgovorio na upit žali li što je snimio parodirajući spot pjesme ''It's All About That Bass'':

''To ne smatram greškom, iako su mi mnogi rekli da je bilo tako. Moja djeca kažu da je video zabavan, a to je zapravo ono što mi je važno. Nama je na kraju izgledalo dobro, iako je tijekom snimanja bilo sumnji, ali djeci je bilo uistinu zabavno i uživala su, tako da sam sretan što sam to napravio'', objasnio je DC.

Borba Miočića i Cormiera na rasporedu je 7. srpnja, a pobjednik će ponijeti naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider