FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"kukavica si"

Zakuhalo se između Cormiera i Miočića, fanovi nisu popušili DC-jeva "sr**a"

Daniel Cormier pokušao je navesti nekoliko razloga zbog kojih se ne želi boriti protiv Stipe Miočića. Fanovi nisu nasjeli...

Galerija UFC 226: Stipe Miočić - Daniel Cormier Miočić vs. Cormier - najava (Screenshot) Cormier i Miočić u oktogonu (Foto: AFP) +7 Stipe Miočić (Foto: AFP)

Nakon posljednjih izjava UFC prvaka u teškoj kategoriji Daniela Cormiera i više je nego jasno da izbjegava revanš protiv našeg Stipe Miočića. Amerikanac hrvatskih korijena odradio je intervju za MMA Fighting, gdje je izjavio da mu Cormier duguje revanš te da bi on, da su situacije obrnute, to napravio.

Iziritiran tom izjavom te vjerojatno dodatnim pritiskom fanova na društvenim mrežama, Cormier je pokušao objasniti zašto se ne borbi protiv našeg borca, najuspješnijeg teškaša u UFC-u.

Cormier pokušao objasniti zašto odbija revanš, Stipe mu poklopio

"Razlog 1: Ako ima pravo na revanš, zašto sam se ja borio nakon naše međusobne borbe, on nije? Izgubio je borbu, je li i dalje prvak?

Razlog 2: Ozlijeđen sam.

Razlog 3: Kako da ostvarim bolji rezultat nego u toj borbi? Nokautirao sam ga u prvoj rundi."

To su otprilike razlozi zbog kojih se Cormier ne odlučuje na revanš s našim Stipom, već čeka da UFC dogovori "money fight" protiv Brocka Lesnara. Tada bi se vjerojatno i čudesno oporavio od ozljede.

Manje od sat vremena nakon tih nabrajanja Cormier je objavio fotografiju Lesnarova ulaska u oktogon nakon što je pobijedio Miočića i kratko komentirao "debeli vrat".

Miočić mu nije ostao dužan odgovoriti na njegove isprike:

"DC, moja ti je guzica ponudila da se borimo na UFC-u 230 još u studenom. Umjesto sa mnom, borio si se s Lewisom, a ja sam se borio s požarima", napisao je Stipe.

Vratimo se kratko na Cormierove razloge zbog kojih se ne želi / ne može boriti protiv Miočića.

Cormierovi su razlozi smiješni, a s tim se slažu i fanovi

Stipe je nedugo nakon njihove borbe dobio dijete i logično da u prvim mjesecima rođenja prvog djeteta nije želio prihvaćati nikakvu borbu, osim eventualno revanša protiv Cormiera, kako je i sam bio najavio. On je najuspješniji teškaš u povijesti UFC organizacije i naravno da nepisanim pravilom ima pravo čekati revanš.

S druge strane, Cormier se čak i ozlijeđen pristao boriti s Derrickom Lewisom, samo kako bi izbjegao eventualni dvoboj protiv Miočića.

Drugi razlog možemo uzeti u obzir, s obzirom na njegove godine (39) i konstituciju, ali ne možemo u potpunosti vjerovati u to, s obzirom na to da je čovjek rekao da je spreman boriti se protiv Brocka Lesnara bilo kada i bilo gdje. Glavno da je dobra lova...

Babo istorpedirao Lakerse: Zabio 10 poena u 120 sekundi, Pacersi nanijeli LeBronu najteži poraz karijere Bojan Bogdanović zakucava (Foto: AFP) Bojan Bogdanović (Foto: AFP) Bojan Bogdanović (Foto: AFP) +2 Bojan Bogdanović (Foto: AFP)

Treći razlog ne treba previše komentirati, osim podsjetiti da je Cormier "cvilio" kada je izgubio prvu borbu protiv Jona Jonesa i inzistirao na uzvratu, pa kada je i njega izgubio, ponovno je nedavno izjavio da mu je san treća borba.

Uostalom, revanši nakon borbi za titulu nisu nešto neuobičajeno, pogotovo ako je u pitanju poraženi prvak koji je rekordna tri puta branio pojas prvaka u teškoj kategoriji.

Naravno, nakon što je Cormier objavio tvit, uslijedili su brojni komentari fanova, a većina ih se svodila na jednu riječ - "sranje".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider