FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"sjajan je prvak"

Cormier gospodski čestitao Miočiću pa drhtavim glasom nagovijestio kraj karijere!

Daniel Cormier čestitao je Stipi Miočiću na pobjedi i najavio mogući kraj karijere.

Galerija Miočić udara Cormiera Miočić - Cormier Miočić - Cormier +3 Stipe Miočić nakon pobjede protiv Cormiera

Nije plakao kao kada je izgubio od Jona Jonesa, ali Danielu Cormieru bilo je jako teško progutati poraz od Stipe Miočića u velikom revanšu na UFC-u 241. Miočić je nokautirao prvaka teške kategorije i vratio pojas u svoje vlasništvo svega 13 mjeseci otkako ga je od istog borca izgubio.

Cormier je izgledao kao da je ponovno na putu da upiše pobjedu protiv našeg borca. Prvu rundu je dobio i s čak možda 10-8, a potom sljedeće dvije s 10-9. No, iz runde u rundu Miočić je djelovao sve bolje i bolje, a onda je uslijedila četvrta runda.

Stipe je pronašao bolnu točku, desnu stranu tijela, te udarao po njoj sve dok DC nije popustio. Kada se stisnuo, napravio grimasu i uzmaknuo nakon jednog takvog udarca, Stipe je krenuo i nije se zaustavljao.

Nakon takvog veličanstvenog preokreta ni velik borac kao što je Daniel Cormier nije mogao ne čestitati našem prvaku.

"Sjajno se prilagodio s tim udarcima u tijelo. Prvih nekoliko nisam osjetio, uzeo sam to zdravo za gotovo. Kada je dobro plasirao posljednji udarac to sam jako osjetio i on je odlično popratio to. Sjajan je prvak i čestitam Stipi i njegovoj momčadi."

Komentator i MMA analitičar Joe Rogan potom je upitao sada već bivšeg prvaka je li ovo kraj njegove karijere kako je bio najavio još za ožujak.

"Odluke se ne donose na emocijama. Teška je ovo pilula za progutati. Imam 40 godina i puno prilika u životu. Moram razgovarati sa suprugom i donijeti pametnu odluku."

"Ako je ovo bio kraj, hvala ti na svemu. Bilo mi je zadovoljstvo raditi tvoje mečeve", zaključio je razgovor s DC-jem Joe Rogan.

Je li Stipe Miočić najveći UFC teškaš svih vremena?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider