FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Dobio vijke i pločicu

Conor pušten iz bolnice, Dana White otkrio kad ga očekuje natrag u oktogonu

Ircu su ugradili vijke i pločicu kako bi slomljene tibula i fibija lakše zarasle, a cijeli proces trajat će šest tjedana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Irski MMA borac Conor McGregor pušten je iz bolnice za svoj 33. rođendan, rekao je UFC-ov predsjednik Dana White.

McGregor (22-6 MMA, 10-4 UFC) prošao je trosatnu operaciju u jednoj bolnici u LA-u i uspješno su mu popravljene slomljena lijeva tibija i fibula, koje su mu pukle po porazu poslije prve runde okršaja protiv Dustina Poiriera u glavnoj borbi večeri UFC-a 264.

gol expired VIDEO: Nitko ga u UFC-u ne želi i ima Khabiba u kutu, Miesha bolja nego ikad nakon pet godina i dva poroda divider

Povratak sljedeće godine

Irskom borcu kroz prvu rundu napukla je potkoljenica, a na njezinu završetku popustila je pod pritiskom McGregorova tijela i pukla na dva tijela. Kad su liječnici shvatili što se dogodilo, prekinuli su borbu, a Poirier je dobio tehničkim nokautom.

White je otkrio kako je pušten u bolnici i kako ga očekuje natrag u ringu tek sljedeće godine:

"Bit će u LA-u neko vrijeme, ne znam hoće li letjeti natrag u Irsku ili gdje će se oporavljati, ali znam da će se vratiti sljedeće godine", rekao je.

Rekonstruirali mu fibiju i tibulu

Najpopularnijem MMA borcu svih vremena rekonstruirali su tibiju i fibulu pomoću vijaka i male ploče, a poslije operacije objavljeno je kako će kosti zarastati šest tjedana.

Iako je njegova ozljeda dosta teška, ni trenutka nije pomislio na mirovinu i još u oktogonu počeo j prijetiti Porieru i pripremati četvrti okršaj. Uvjeren je kako bi ga dobio u trećoj borbi da mu se nije dogodila teška ozljeda, unatoč tome što je većinu prve runde proveo na podu s Poirierovim šakama u faci. Sigurno je kako će se

Poirier sad najprije boriti s Charlesom Oliveirom za titulu prvaka, ali negdje početkom sljedeće godine, mogao bi ponovo na megdan Ircu, ovisno o raspletu borbe za naslov.

Dobije li Poirier, teško će Conoru odmah dati meč za naslov, ali izgubi li…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider