FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Kaos na crvenom tepihu

Conor McGregor zakačio se s omiljenim pjevačem Stipe Miočića na MTV-jevim nagradama

Conor McGregor i Machine Gun Kelly zakačili su se na crvenom tepihu MTV Awardsa i morali su ih razdvajati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši UFC-ov dvostruki prvak Conor McGregor i glazbenik Machine Gun Kelly zamalo su se potukli na crvenom tepihu MTV-jevih Music Awardsa i osiguranje ih je moralo razdvajati.

Na videu koji je procurio McGregor i Kelly stajali su jedan nasuprot drugom prije nego što je irski MMA superstar krenuo prema američkom pjevaču. Osiguranje se u zadnji čas uplelo i spriječilo fizički obračun. Osiguranje je brzo uspjelo zgrabiti Kellyjevu djevojku, poznatu glumicu Megan Fox, dok je osoblje događanja pokušavalo smiriti kaos.

Prema izvješćima američkih medija, sukob je započeo kad je McGregor navodno zamolio Kellyja za fotografiju, što je ovaj odbio. Sukob je eskalirao tako što je Kelly navodno odgurnuo McGregora, a UFC-ov borac je izgubio ravnotežu i zalio se pićem.

U tom trenutku McGregor je navodno bacio svoje piće na Kellyja što je dodatno raspirilo situaciju te natjeralo osiguranje na intervenciju.
Unatoč kaosu koji je nastao, uspjeli su se smiriti i kasnije su viđeni na događanju, a McGregorov glasnogovornik pokušao je objasniti što se dogodilo:

"Conor nikog nije tražio fotografiju, niti je započeo cijeli incident. Ne poznaje Machine Gun Kellyja dalje od činjenice da su obojica bili pozvani na isti event i što ga je vidio na svojoj borbi.“

Nešto kasnije izjavu je dao i McGregor:

"Borim se isključivo s pravim borcima. Sigurno ne s malim Vanilla Ice bijelim reperima. Nemam pojma tko je on, izuzev činjenice da je dečko od Megan Fox."

Inače, Machine Gun Kelly je omiljeni pjevač hrvatskog teškaša Stipe Miočića, koji na svoje mečeve izlazi uz njegovu pjesmu Till I Die. Inače, naš MMA teškaš i Kelly su sugrađani, jer su obojica iz Clevelanda u Ohiju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider