FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Irac priredio spektakl

Luđe od luđeg: McGregor se spremio i zajedno s navijačima pomeo Floyda

Floyd Mayweather nije se dobro proveo na drugom sučeljavanju s Conorom McGregorom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iza nas je druga od četiri postaje javnog sučeljavanja Floyda Mayweathera i Conora McGregora ususret njihovu boksačkom meču 26. kolovoza u Las Vegasu. Noćas je parada preseljena u kanadski Toronto koji je potpunosti bio na strani irskog borca.

Na prvom sučeljavanju u Los Angelesu dan ranije McGregor nije bio spreman. Zapravo nije ni znao da mora držati govor pred okupljenim navijačima pa je improvizirao, dok je Mayweather imao svoju listu šala i pošalica na račun irskog UFC borca. No samo dan kasnije, sasvim druga slika.

McGregor je uništio Mayweathera kojem je doslovno zviždala okupljena masa.

Odmah na startu McGregor je uz pomoć publike opsovao Mayweathera te potom je sam uvrijedio vlasnika kabelske televizije Showtime – Stephena Espinozu.

"Kad nabrojim do tri, želim da svi u ovoj areni vrište: Je... Mayweathere", rekao je McGregor, a navijači ga poslušali i to dvaput!

"Kad smo već kod toga, je... i Showtime. Ti si mali je... licemjer. Pogledaj se, vidim ti u očima, ti si je... licemjer", rekao je McGregor upirući prstom prema vlasniku kabelske televizije.

McGregor je to napravio jer mu je Showtime na prvom sučeljavanju u Los Angelesu isključio mikrofon kod je Mayweather držao svoj govor.

"Meni ćete isključiti mikrofon? Prvaku ćete isključiti mikrofon? E, nećete!" urlao je Irac, a navijači su to popratili gromoglasnim navijanjem.

"Što ima Toronto? Što ima Irska?", dreknuo je McGregor, a publika počela navijati i pjevati.

"Vi boksački analizičari diljem svijeta, vi ste je.... ludi ako mislite da ovaj čovjek ima ikakve šanse! Njegova je... glava je premala! Jedan udarac sve je što mi treba i to su činjenice", kazao je McGregor, a svoj nastup zaključio niskim udarcem.

"Što ovaj radi s tom školskom torbom? Što će mu školska torba kad ne zna ni čitati", rekao je McGregor referirajući se na njegov ruksak u kojem nosi čekove i hrpu novčanica.

Recimo da je Mayweatherov nastup popraćen zviždanjem te uzvicima "plati porez". Ako je prva runda sučeljavanja u Los Angelesu bila izjednačena, ova noćas u Torontu definitivno je otišla na stranu Irca.

Sljedeća je postaja New York, grad u kojem je McGregor osvojio drugi UFC-ov pojas i postao prvi borac u povijesti s dva istovremena naslova prvaka. New York je grad Iraca i tamo će njegova podrška biti nevjerojatna.

No jednu je stvar Mayweather rekao jako dobro:

"Navijači se ne mogu boriti za tebe."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider