FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zlatna koka

Conor McGregor objavio UFC-ov račun i otkrio ogromnu prodaju pretplata za borbu s Poirierom

Najpoznatiji svjetski borac magnet je za publiku…

 MMA borac Conor McGregor objavio je javno UFC-ov račun s eventa 257 i otkrio u detalje koliko pretplata su prodali za njegovu drugu borbu s Dustinom Poirierom.

Irac je otkrio rijetko viđen komadić papira u javnosti i potvrdio da je i dalje bez konkurencije kad je riječ o gledanosti.

McGregor i Poirier na UFC-u 264

Njih dvojica bili su naslovna borba jednog od najvećih evenata godine na Fight Islandu u Abu Dhabiju za koji je prodano čudesnih preko 1.5 milijuna pretplata.

Notorious je na Twitteru objavio službeni dokument sa zaglavljem „PPV sažetak za Conora Mcgregora“. Prema tom dokumentu UFC je skupio 1.504,737 prodanih pretplata, nešto više od predviđene brojke.

Samo u SAD-u, PPV se prodavao za 70 dolara, ako ste pretplatnik ili po 90 dolara, ako niste. Nije poznato točno iz McGregorove objave koliko je od milijun i pol i kusur prodaja prodano u Sjedinjenim američkim državama, ali otpirilike možete dobiti dojam koliko su UFC i Irac zaradili.

McGregor i Poirier na UFC-u 257

Taj event u siječnju ove godine je drugi najgledaniji event, odmah iza UFC-a 264 i treće borbe ova dva borca za koju je prodano oko 1.800.000 PPV-a.

McGregor je borbu izgubio i dodatno se udaljio od borbe za pojas u lakoj kategoriji UFC-a, ali dokazao je da je i dalje bez konkurencije UFC-ova "zlatna koka“.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider