FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ispituje bilo fanova...

McGregor najavio svoj novi povratak u oktogon: "Možda toga bude još"

Conor McGregor flertuje s povratkom u oktogon, odnosno ispituje bilo obožavatelja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Conor McGregor najavio je svoj spektakularan povratak u UFC ili barem dao natuknuti da je spreman ako mu se ispune željeni uvjeti. On je svojom objavom na Instagramu zagolicao maštu svojih fanova koji su uvjereni da će se "Zloglasni" vratiti u oktogon.

"Prije točno 4 godine. U svlačionici sam čekao jedan od najvećih okršaja u svom životu. McGregor protiv Diaza II. WOW. Možda će biti toga još", napisao je McGregor i priložio fotografiju sebe iz svlačionice tog dana.

gol expired Koeman se odriče Suareza i dovodi napadača koji je pobjegao iz Manchester Uniteda divider

Podsjetimo, McGregor je nakon uvjerljive pobjede protiv Donalda Cerronea u siječnju ove godine, nakon što je najavio boriti se minimalno tri puta, odlučio ponovno prekinuti karijeru zbog, kako je rekao, "manjka uzbuđenja i motivacije".

Irac je očito bio frustriran zbog toga što se drugi borci bore za naslove, dok se njemu nudi uloga zamjenskog borca. To je odbio nedugo nakon svoje borbe u siječnju, kada je umjesto Khabiba Nurmagomedova u okršaj protiv Tonyja Fergusona uskočio Justin Gaethje.

gol expired Mandžukić traži partnera za sparing: Hrgović oduševio komentarom, javio se i Ribery divider

Predsjednik UFC-a Dana White ponudio je McGregoru da bude zamjena za slučaj da netko otpadne, no on na to nije pristao.

Prije samo koji dan Khabib je izjavio da je spreman ponovno se boriti s McGregorom, ali da ovaj prije toga mora pobijediti Dustina Poiriera. Možda je upravo ta rečenica ponovno motivirala Irca da se vrati u oktogon i ponovno napadne pojas prvaka u lakoj kategoriji.

Dana White objavio je da nema šanse da će se McGregor boriti u ovoj godini, no da mu se ponudi prilika spojiti McGregora s Poirierom ili Fergusonom na kraju ove godine, sumnjamo da bi ju propustio.

gol expired Ako zaista ode, samo si dvije momčadi mogu priuštiti Messija: Gotovo milijardu eura u startu! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider