FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte video i fotografije

VIDEO Conor se počastio "morskim super-automobilom" od 3,1 milijuna eura koji juri 111 km/h

Najveća UFC-ova zvijezda Conor McGregor počastio se novom jurilicom.

Conor McGregor (Foto: Screenshot)

Bivši UFC-ov dvostruki prvak i još uvijek najveća zvijezda organizacije Conor McGregor je na produženom oporavku od teškog loma noge protiv Dustina Poiriera, a dok čeka svog novog suparnika u kavezu, troši teško zarađenu lovu na luksuz.

Impresivnu ergelu automobila već posjeduje, a sad se odlučio prebaciti malo na jahte. Možda je preciznije ovo što je kupio nazvati super-jahtom jer je riječ o najnovijem plovilu poznatog brenda Lamborghini, koja vrijedi 3,1 milijuna eura, a odnedavno je registrirana na njegovo ime.

Juri 111 km/"

"Stigao je taj dan, konačno sam vlasnik nove Lamborghinijeve sportske jahte“, objavio je na društvenim mrežama uz fotografije i video snimke.

Poznati Irac samo je jedan od 63. sretnika koji će ju moći kupiti, a McGregor je službeno vlasnik 12. primjerka. Njegovu „džepnu jahtu“ pokreću dva MAN V12 dizelska motora koji isporučuju po 2.000 KS. Dugačka je 19,2 metara, a široka 5,4 i juri 111 km/h.

Nazivaju je morskim super-automobilom, a samo prvi pogled na nju otkriva zašto. Pogledajte kako izgleda u galeriji fotografija i na snimci.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider