FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mogući je i povratak boksu

McGregor se u srpnju vraća u kavez, a do tada zabavlja i motivira zvijezde Bostona

Conor McGregor trebao bi se prije ljetne stanke vratiti u kavez ili možda čak i ring.

Galerija Conor McGregor (Foto: AFP) Conor McGregor (Foto: AFP) Habib Nurmagomedov i Connor McGregor (Foto: AFP) +1 Conor McGregor

Koliko god problematičan i arogantan bio irska borilačka zvijezda Conor McGregor i dalje je najveći mamac za MMA fanove, koji s nestrpljenjem iščekuju njegov novi izazov. On bi se trebao dogoditi u srpnju, a to je potvrdio i sam McGregor.

"Da, trenutno UFC i moj tim pregavaramo i ciljamo na srpanj. Vidjet ćemo što će se dogoditi", rekao je Irac i nije želio o potencijalnim suparnicima.

"Ostajem spreman i cijelo vrijeme treniram", rekao je McGregor.

Cerrone otpao zbog McGregorovog ega, UFC priprema veliki revanš

Prema posljednjim informacijama, nakon što je borba protiv Donalda Cerronea vjerojatno otpala zbog irčeve odbijenice da bude sunaslovna borba večeri, UFC želi u oktogonu spojiti McGregora i pobjednika meča između Maxa Hollowaya i Dustina Poiriera, koji se u travnju na UFC-u 236 bore za titulu prvaka u perolakoj kategoriji.

Mnogi se nadaju da će to biti Holloway, što bi značio revanš protiv McGregora, koji mu je 2013. godine nanio njegov posljednji poraz u karijeri. Obojica priželjkuju taj revanš, pogotovo Holloway koji je trenutno na nizu od 13 uzastopnih pobjeda.

Održao ludi motivacijski govor hokejašima Bostona

Dok čeka da UFC pristane na njegove uvjete, McGregor nastavlja imati problema sa zakonom, ali se istovremeno i dobro provodi po SAD-u. Prošle nedjelje se u svijetu slavio kršćanski blagdan St. Patrick's Day (Dan svetog Patrika), što je Irac iskoristio da posjeti Boston, gdje se igrala hokejaška utakmica između domaćina Bruinsa i Columbus Blue Jacketsa.

Osim što je prvi put sudjelovao jednoj NHL hokejaškoj utakmici, McGregor je dobio čast da baci ceremonijalni pak uoči početka utakmice, a prije toga održi i motivirajući govor igračima Bruinsa.

"Ja sam neporažen u ovoj zgradi, baš kao i ljudi iz Bostona. Tko je kapetan? Ovo je tvoj pak, uzmi ga kada ga bacim. Tko je vođa ove momčadi? SVI ste vođe momčadi. Nemojte uzimati zarobljenike. Razbite ih. Idemo Boston Bruinsi, idemo", rekao je između ostalog u svom motivacijskom govoru MMA borac.

Nakon što je Boston slavio, Irac se još jednom spustio u svlačionicu, ovog puta s nekoliko kartona svog viskija "Proper Twelve", te ih podijelio igračima Bostona.

Nemoralna ponuda za okršaj bez rukavica s bivšim sparing partnerom?

Osim što ga se povezuje s povratkom u kavez, mnogi se nadaju da će, ako ne postigne dogovor s UFC-om, McGregor ponovno prijeći u boksačke vode i obračunati se s Pauliejem Malignaggijem, bivšim boksačem i bivšim njegovim sparing partnerom uoči meča protiv Floyda Mayweathera.

Njih dvojica su zaratili početkom 2017. godine kada je napustio McGregorov kamp, zbog nesuglasica i snimke koju je objavio irčev tim, na kojem se vidi kako McGregor udarcem obara Malignaggia. Organizacija BKFC, s kojom je Malignaggi nedavno potpisao ugovor, pokušat će dogovoriti okršaj njega i McGregora i to bez rukavica (bare-knuckle).

Teško je za očekivati da će McGregor pristati na tako nešto, iako se šuška da je organizacija spremna iskrcati brdo milijuna dolara za dogovaranje tog okršaja.

U svakom slučaju uskoro bi trebali dobiti datum nove McGregorove borbe, vjerojatno u UFC-u. Ali, s njim se nikad ne zna...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider