FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mnogi ga ne podnose

Zovu ga Kaos: Instagram mu je prepun videa s djevojkama, osramotio Brazilku s kojom je trenirao

Colby Covington se noćas još jednom bori za pojas UFC prvaka protiv Usmana.

Colby Covington (Instagram)

Skoro dvije godine je prošlo od prve borbe između, tada i danas, prvaka velter kategorije Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona. Tada je slavio Nigerijac u petoj rundi tehničkim nokautom kada je Amerikancu navodno pukla čeljust.

Danas u svom stilu Covington priča kako nije bilo govora o takvoj vrsti ozljede te najavljuje kako će skinuti s trona Usmana na UFC 268 kojeg možete izravno gledati na gol.hr-u od 3 sata noćas rano ujutro.

No bilo bi prilično iznenađenje. Colby se od tada borio tek jednom, protiv Tyrona Woodlyja čija se karijera ionako već gasila. Usman je pak svoj pojas od tada branio još tri puta, dva put protiv Masvidala i jednom protiv Burnsa.

Ne priznaje ni Khabiba, Adesanyju, Poiriera..

Naravno, Chaos ne priznanje nikoga. Popljuvao je Khabiba, Masvidala, Adesanyju, Poiriera kojem je neki dan poručio da mu je supruga sumnjivog morala i tko zna čije je dijete. Uglavnom, Colby je radio što zna najbolje u medijskoj pripremi za ovu borbu, a to je vrijeđanje.

Iako nitko ne može reći kako se radi o lošem borcu, ipak svoju slavu može najviše zahvaliti dugom jeziku i pravljenju skandala. Poznat je kao veliki pristaša Donalda Trumpa koji ga obožava zbog svojih kritika BLM pokretu i napadu na političke protivnike bivšeg američkog predsjednika. Sjećamo se samo kako je u nekoliko navrata žestoko medijski popljuvao LeBrona Jamesa.

Za sebe voli reći kako je UFC-ov superzlikovac, a medijski istupi idu u krajnost inače tipičnu za notornu američku zabavu zvanu koju ovdje znamo pod nazivom kečeri.

Polugole djevojke zaštitni znak

Colby zna kako privući pozornost na društvenim mrežama gdje su mu objave redovito uljepšane videima s djevojkama u oskudnim kupaćim kostimima, a u ožujku ove godine je za mnoge pretjerao kada je osramotio UFC borkinju s kojom je jedno vrijeme treniranu, Polyanu Vianu.

Tada je rekao, u slobodnom prijevodu, da nije prihvatio borbu s Edwardsom jer je bio duboko u Polyani. Ona je kasnije demantirala kako su bili u seksualnom odnosu, ali je Covington i dalje ostao pri prvotnoj tvrdnji.

I zato ne čudi što mnogi žele da mu Usman još jednom začepi usta. Usman tvrdi kako će ovaj puta biti brži, Covington pak želi zapanjiti svijet. Vidjet ćemo je li on samo ''pusta priča''.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider