FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
TO MOGU SAMO MEKSIKANCI

VIDEO Canelo u neopisivoj atmosferi obilježio najveći praznik i upisao još jednu dominantnu pobjedu

Još jedna briljantna izvedba je iza najveće boksačke zvijezde na svijetu.

Canelo Alvarez (Foto: Afp)

Nakon punih 12 godina mečeva na području Sjedinjenih Američkih Država, Canelo Alvarez napokon se vratio kući. Najpopularniji i po mnogima najbolji boksač svijeta svoje je četiri titule super srednje kategorije branio protiv Johna Rydera u Guadalajari.

Na stadionu se okupilo preko 50 tisuća ljudi, koji su u sklopu velikog Cinco De Mayo praznika napravili pravu feštu za svog ljubimca, a on im svojom izvedbom nije ostao dužan.

Slavio je jednoglasnom odlukom sudaca nakon 12 rundi, ali tako da svom protivniku nije dao baš nikakve šanse, i Ryderovi snovi da postane apsolutni prvak svijeta su se brzo ugasili.

Poezija boksačke izvedbe

No, nije se predavao, čak niti nakon što je u petoj rundi završio na podu, kad su mnogi mislili da je gotovo. Izdržao je do kraja, ali mogao je na kraju samo čestitati fantastičnom boksaču, koji je pravom poezijom borbe uzeo svih 12 rundi.

Ovim trijumfom Canelo je svoj omjer doveo na 59-2-2, a sad se postavlja pitanje hoće li se uskoro ponovno uputiti u polutešku kategoriju, gdje je prošle godine doživio poraz od Dmitrija Bivola. Tamo ga svakako čeka više izazova, a i ostao je malo dužan ljubiteljima boksa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider