FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
boli dok se gleda

Pogledajte što je Luka "Hitman" Jelčić napravio Argentincu

Luka Jelčić i Hrvoje Sep odradili su impresivne borbe na FFC spektaklu 29 u Ljubljani. Obojica su upisali pobjede sudačkim prekidom, odnosno nokautom!

U Ljubljani je održan FFC 29 spektakl na kojem smo vidjeli MMA borce, kickboksere i boksače. Bio je to sjajan MMA event u kojem smo se najviše veselili meču Luke Jelčića, Hrvata koji trenira u Irskoj u kampu najpoznatijeg UFC borca svijeta - Conora McGregora.

Jelčić je obranio pojas prvaka u lakoj kategoriji nakon svega minute i 15 sekundi. Pet sekundi trebalo je Robertu Pastuchu da sruši Jelčića, koji nije očekivao takav nalet argentinskog borca.

Luka se podigao nakon pola minute, ali s Pastuchom na svojim leđima. Ipak, Jelčić se izvukao, te odmah došao do rušenje i gornje pozicije. Tada su krenuli brutalni laktovi iz polugarda i Pastuch je poslan na spavanje.

Sudac je prekinuo dvoboj, a lijeva strana čela argentinskog borca odmah je natekla do veličine teniske loptice. Stravičan prizor, no Pastuch je proglašenje pobjednika odradio bez ikakvih problema.

Luka Jelčić po prvi je put obranio FFC naslov lake kategorije.

Nakon glavne borbe večeri u MMA-u uslijedio je boksački obračun Hrvoja Sepa i Milana Petrovića. Bila je to prva borba Sepa u profesionalnim vodama, a potrajala je svega 53 sekunde.

Toliko je naime trebalo Hrvoju Sepu da nokautira Milana Petrovića iz Srbije i svoju profesionalnu boksačku karijeru započne impresivnim nokautom.

Zagrebački boksač rodom iz Vrbanje je od početka startao žestoko, što je uostalom njegov stil boksa. Petrović nije mogao pratiti tempo te je jako brzo stjeran u kut. Sep je kombinacijama svog protivnika držao, sve dok nije našao prostor za jak kroše.

Iako se činilo da Petkoviću samo treba malo pauze, on je ostao na koljenima tijekom cijelog brojanja, a na samom kraju je odmahnuo glavom, čime je dao znak da nije spreman nastaviti meč.

S obzirom da je sve bilo riješeno vrlo brzo, Hrvoje se može početi pripremati za svoju drugu prepreku u profesionalnoj boksačkoj karijeri. Možda ona dođe vrlo brzo na red.

Impresivan nastup upisao je Ahmed Vila, a do pobjeda su došli još Abusapiyan Magomedov, Ivan Erslan i Marko Ostanek.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider