FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sa istekom vremena

Dva brutalno spektakularna nokauta: Sudac spašavao borce!

Sjajno otvaranje glavnog programa na UFC Fight Night spektaklu u škotskom Glasgowu.

Čak dva brutalna nokauta u prve četiri borbe glavnog programa UFC Fight Night 113 večeri u Glasgowu. U oba su žrtve bili domaći borci, koji nisu znali što ih je u djeliću sekunde snašlo.

Brutalan nokaut isporučio je 27-godišnji Amerikanac Khalil Rountree na UFC Fight Night 113 spektaklu u Glasgowu. Riječ je o borbi u poluteškoj kategoriji s glavnog programa, u kojoj je Rountree nokautirao domaćeg borca Paula Craiga na samom isteku prve runde.

Bilo je to vrlo zanimljivih gotovo pet minuta borbe, a onda je 15-ak sekundi prije kraja najprije sjeo lijevi "high-kick" Rountreea, koji je poljuljao Craiga. Amerikanac je uvidio da je Škot uzdrman, a onda je probio gard jednim udarcem rukom kojim je poslao Craiga na tlo.

Odmah se bacio na njega i "čekićem" počeo udarati. Kada je domaći predstavnik izgubio gard i nije se više branio, sudac se bacio između njih i prekinuo borbu.

Bila je to šesta pobjeda za Rountreea u MMA-u, ali tek druga u UFC-u. Nakon uvodnog poraza od Tysona Pedra u studenom prošle godine, Amerikanac je ove godine slavio protiv Daniela Jollyja i sada Paula Craiga.

Sličan scenarij i u dvoboju Paula Feldera i Steviea Raya. Amerikanac Felder koljenom je sredinom prve runde oborio domaćeg predstavnika na tlo i onda ga malo po malo dokrajčio. Učinio je to snažnim udarcima laktom, sve dok sudac nije prekinuo dvoboj, jer je Ray spustio gard i djelovao izgubljeno.

Bila je to 14. MMA pobjeda za Feldera, koji je uoči i nakon borbe bio vrlo emotivan zbog smrti oca koja ga je zatekla prije otprilike dva mjeseca. Cijeli trening kamp odradio je s velikom tugom, ali i motivacijom da pobijedi.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider