FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
debakl bivšeg ufc borca

Savršen high-kick pokvario sramotnim potezom: Ponizio već nokautiranog suparnika

Brutalan nokaut i nokaut za samo DEVET sekundi obilježili su Rizinov event u Japanu.

High-kick Darrona Cruickshanka (Screenshot)

Proteklog je vikenda u Japanu održan Rizin 10 event, na kojem smo vidjeli nekoliko zanimljivih borbi, u kojima su sudjelovali i neki bivši UFC-ovi borci - Ian McCall i Darron Cruickshank, prenosi Fightsite.hr. Za razliku od McCalla koji je nokautiran za svega DEVET sekundi, Cruickshank je fanovima priuštio brutalan nokaut high-kickom!

McCall nokautiran za devet sekundi

Bivši UFC-ovac Daron Cruickshank prekinuo je niz od dva uzastopna poraza. 32-godišnji Amerikanac brutalnim je nokautom u prvoj rundi zaustavio Shooto prvaka Koshija Matsumotoa, ali puno se više od spektakularnog finiša priča o njegovoj sramotnoj gesti kojoj su svjedočili svi gledatelji Rizinove priredbe.

Srednji prst Darrona Cruickshanka (Screenshot) Srednji prst Darrona Cruickshanka (Screenshot)

Naime, Cruickshank je na današnjem događanju savršeno high-kickom pogodio svog japanskog suparnika, pa mu zatim, onako onesviještenom, pokazao srednji prst. Ni sam Amerikanac nije svjestan zašto je to učinio, a čak je i na trenutak zbunio komentatore koji su se pitali jesu li možda nešto popustili u uvodu ove borbe.

"Ne znam zašto sam mu pokazao srednji prst na kraju borbe. Sada žalim zbog toga. Imam veliko poštovanje prema svom protivniku, Japancima i cijeloj organizaciji Rizin", pravdao se Cruickshank na Instagramu nakon poteza koji je obilježio njegovu 19. pobjedu u karijeri.

Brutalan nokaut Darrona Cruickshanka!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider