FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
postala je slavna

Proslavila se zbog Khabiba: Sada uzima milijune, otvorila je i Only Fans

Brittney Palmer se nije svidjela legendarnom Khabibu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brittney Palmer je postala jedna od najpopularnijih ring djevojaka u organizaciji UFC. Palmer danas dobro živi i izvan UFC-a, a Dana White joj je pomogao da se probije na društvenim mrežama.

Lijepu Amerikanku danas prati 1,2 milijuna fanova širom svijeta, a ne krije da zarađuje od Instagrama. U međuvremenu je otvorila i profil na stranici Only Fans.

Prema tvrdnjama američkih medija, Palmer zarađuje masu novaca na društvenim mrežama.

Priča se da je od Instagrama i profila na Only Fansu uprihodila čak četiri milijuna dolara. To bi joj trebalo biti dosta do kraja života ako bude racionalno trošila.

Khabib je proslavio

Brittney Palmer je bila gotovo pa anonimna djevojka prije dvije godine, a onda je redom punila stupce najvećih američkih medija. Razlog tomu je ''sukob'' s legendarnim Khabibom Nurmagomedovim.

gol expired Pao je jedan od najboljih golova u rukometu, morate ga pogledati divider

Ona je u pandemiji dobila priznanje od UFC-a za iznimnu hrabrost jer je nosila brojeve za vrijeme najveće zaraze koronavirusom u svijetu, a bila je jedna od rijetkih koja je uživo mogla gledati borbe u UFC-u koje su se održavale bez gledatelja.

"Ne bih nikog želio uvrijediti, ali ring djevojke su najbeskorisnije osobe u borilačkom sportu. Koja je njihova svrha? Zašto ne bismo na ekranu pokazivali koja je runda? Znam da su dio povijesti sporta, no isto znam je povijest donijela puno pogrešaka. One su beskorisne. To je moje mišljenje", izjavio je Khabib nakon što je vidio Brittney Palmer.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider