FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mediji ga razapeli

Boksački prvak Wilder slomio čeljust maskoti u emisiji uživo: Voditeljima je bilo smiješno

Teškaški prvak svijeta Deontay Wilder slomio je čeljust maskoti u emisiji uživo.

Wilder udara maskotu (Screenshot)

Svjetski teškaški prvak Deontay Wilder slomio je čeljust maskoti u ESPN-ovoj emisiji Nacion na španjolskom! Nije šala. "Brončani bombarder" svom je snagom, u emisiji uživo, udario maskotu u glavu, no isprve nikome nije bilo jasno koliko je ozbiljna situacija.

Da pojasimo stvari. Voditelj šoua pozvao je na španjolskom Wildera da pokaže što može na maskoti koja je bila obučena u kostim. Wilder je udario svom snagom i od siline udarca izbio oko maskoti.

Kada je snimka postala viralna na internetu, mediji su počeli pisati da Wilder nije bio svjestan da je u kostimu živa osoba, što je američki boksač odbacio.

"Svi koji pišu da nisam znao da je u kostimu živo biće je običan 'click bait' (mamac za klikove na internetu). Mislim stvarno, zar zaista mislite da sam pomislio da je maskota sama išetala u studio. Pokažite malo je***** poštovanja. Iskreno se ispričavam čovjeku kojeg sam ozljedio", napisao je Wilder.

"Poštujem čovjeka kojeg sam udario, cijenim njegovo sudjelovanje, želju i hrabrost da sudjeluje u tome. Ako je sve istina, pozvao bih ga da 1. prosinca bude moj gost na borbi za naslov prvaka svijeta. Moja riječ je zakon."

Nakon što je maskota od snage udarca završila na podu, nikome nije bilo jasno koliko je ozbiljna situacija. Wilder je slavio imaginarnu pobjedu, voditelj je nad maskotom odbrojavao do 10, dok je nesretni čovjek u kostimu trzao rukama i nogama, vjerojatno od bolova. Svima je bilo smiješno i zabavno, ali ne i čovjeku ispod maske.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider