FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Deklasirao ga u oba meča"

Boksački mediji ne vjeruju Hrgoviću: "Što sad negdje misli Filip? Ta borba bi mu promijenila život, a sad mora na svoj kriptonit"

Borba protiv Usyka bi značila milijune za Hrgovića, novac iz te borbe bi mu promijenio život, ali na njegovu žalost…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Promotor hrvatskog teškaša Filipa Hrgovića, Kalle Sauerland, veselo je objavio kako je francuski boksač Tony Yoka prihvatio IBF-ovo naređenje i pristao na eliminacijsku borbu za sljedećeg izazivača prvaka Oleksandra Usyka.

Njegov posao konačno je gotov, jer je pronašao borbu za neporaženog Hrgovića poslije dva neuspjela pokušaja, ali njegovog borca očekuje najteži posao dosad u profi karijeri, smatraju mnogi boksački mediji.

gol expired Yoka poslao Hrgoviću opaku poruku i podigao tenzije u nebo: Golemo zanimanje za veliki meč, Amerikanci spremaju bogatu ponudu divider

"Za Hrgovića ovo je najgori mogući suparnik jer je dvaput izgubio od Yoke u amaterskoj konkurenciji. U obje borbe olimpijski prvak je neutralizirao Hrgovićev napad, konstantno je nekoordinirano zamahivao i promašivao sa svojim divljim udarcima. Yoka ga je deklasirao u obje borbe, osobito u onoj 2016. Što sad negdje misli Filip Hrgović?“, piše Jeff Aronow iz Boxing News 24.

Borba protiv Usyka bi značila milijune za Hrgovića, novac iz te borbe bi mu promijenio život, ali na njegovu žalost…

Filip Hrgović i Tony Yoka Službeno je: Olimpijski pobjednik Tony Yoka prihvatio borbu s Filipom Hrgovićem! divider

"Sad mora protiv svog kriptonita u Yokinom obliku, i ponovo bi mogao okusiti poraz“, dodaje ugledni boksački portal.

"Neporaženi Yoka ima devet nokauta u karijeri i napreduje puno sporije nego Hrgović poslije svog zlata na Olimpijskim igrama 2016. godine. Bila je prava šteta gledati kako njegov talent usporeno napreduje otkako je prešao u profesionalce u mečevima protiv puno lošijih suparnika, no sve to će se sad promijeniti“, piše Boxing News 24.

gol expired Hearn tvrdi: Filip Hrgović je dogovorio borbu karijere! Slavni Francuz je prihvatio meč divider

Yoka se bio trebao boriti protiv još jednog epizodiste, Martina Bakolea, ali tu je borbu spriječio covid. Glupo je reći, ali dobro da jest jer su obojica konačno dočekali pravi izazov dobit će obojica jednako kao i boksački fanovi koji su umjesto još jednog „prebijanja“ dobili ozbiljnu poslasticu.

Hrgović i Yoka dobili su priliku napraviti korak bliže napadu na pojas teškaškog prvaka po IBF-u, Yoka je ubrzao proces, a hrvatski boksač dobio sjajan izazov prije borbe njegove profi karijere…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider