FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Pravi vatromet"

Hrgovićev suparnik u meču karijere objasnio zašto ulazi u ring s Filipom, oglasio se i slavni promotor

Zhang Zhilei i Filip Hrgović ukrstit će rukavice 7. svibnja u Las Vegasu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Filip Hrgović i Zhang Zhilei ući će u ring 7. svibnja u Las Vegasu, u sklopu večeri u kojoj će glavni meč biti onaj između Canela Alvareza i Dmitrija Bivola.

Nakon što dugo vremena nije uspijevao dobiti priliku da ukrsti rukavice s nekim renomiranim, kvalitetnim boksačem, Hrgović je konačno dočekao i to.

Zhang je ozbiljan boksač, koji je u 24 meča profesionalne karijere pobijedio u 23 navrata (od čega 18 puta nokautom), uz jednu neodlučenu borbu.

Kinez, koji će početkom svibnja navršiti 39 godina, objasnio je kako je došlo do toga da prihvati meč s Hrgovićem.

"Kad se nitko drugi iz top 15 nije želio suočiti s Hrgovićem, rekao sam sebi da moram to učiniti zbog sebe i zbog boksačkog sporta", izjavio je Zhang, pojasnivši:

"Vrlo sam sretan što će se ova borba održati. Čekao sam ovu priliku, ona je sad tu i neću je propustiti. Nemojte ni vi, ovo je najvažniji meč moje karijere."

Hearn: I Hrgović i Zhang su moćni

Poznati boksački promotor Eddie Hearn prokomentirao je nadolazeći meč Hrgović - Zhang:

"Bilo je i vrijeme da netko istupi i bori se s Filipom. Pohvale Zhangu i njegovom timu na prihvaćanju izazova. Obojica su vrlo moćni i znaju da ih pobjeda dovodi korak bliže ultimativnoj nagradi, naslovu svjetskog teškaškog prvaka. U toj borbi neće biti uzmaka, bit će to pravi vatromet u već ionako naelektriziranoj večeri", zaključio je Hearn.

Podsjećamo, onaj tko pobijedi u ovom meču Hrgović - Zhang postat će obvezni izazivač za titulu prvaka svijeta u IBF verziji koju trenutno drži Oleksandr Usik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider