FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
slavila francuskinja

Ivana Habazin izgubila u prvom kolu kvalifikacija za Olimpijske igre

Najbolja hrvatska boksačica nije se uspjela probiti do druge prepreke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na olimpijskim kvalifikacijama u Londonu hrvatska boksačica Ivana Habazin u nedjelju je poražena u prvom kolu velter kategorije (69kg) od Francuskinje Emilije Sonvico s 1:4.

Ivana Habazin, koja je aktivna i u profesionalnom boksu, prije dva mjeseca je u Atlantic Cityju boksala je za naslov svjetske prvakinje u supervelter kategoriji, ali je poražena od braniteljice naslova Amerikanke Claresse Shields.

gol expired Veliki derbi koji se željno iščekivao završio razočaranjem: Bez golova prvi put nakon 8,5 godina divider

U nedjelju su još nastupili Luka Plantić i Toni Filipi. Teškaš Toni Filipi također je ispao u prvom kolu, izgubivši podijeljenom odlukom sudaca (2:3) od Ukrajinca Serhija Horškova. Zadranin je izgubio prve dvije runde, a u zadnjoj krenuo po nokaut, no nije uspio. Zagrepčanin Plantić (23) je podijeljenom odlukom sudaca (3:2) pobijedio Austrijanca Umara Džambekova.

Od hrvatskih predstavnika u Londonu još je u natjecanju Marko Zeljko (69kg), Mladen Sobjeslavski (75kg), Marko Milun (+91kg), Nikolina Ćaćić (57kg) i Marija Malenica (60kg). U ponedjeljak u velteru (69 kg) Marko Zeljko borit će se protiv Bjelorusa Aleksandra Radzionova, a u srednjoj kategoriji (75 kg) Mladen Sobjeslavski ide na Finca Muhammad Abdilrasoona.

gol expired Hrvatski boksači u lovu na Olimpijske igre: Filipi izgubio, Plantić prošao dalje divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider