FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nešto radi krivo

Joshua se pohvalio snimkom, Mayweather mu daje savjete uoči velikog revanša s Usikom

Boksačka legenda Floyd Mayweather prošle se godine ponudio Anthonyju Joshui, a ovaj je taj prijedlog prihvatio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najveća borba u svijetu boksa u 2022. godini bit će veliki revanš za WBA, WBO i IBF teškaške pojaseve koje drži Oleksandr Usik. Anthony Joshua želi nazad svoje naslove, a sve to promatra Tyson Fury koji drži četvrti i najugledniji pojas, onaj WBC-a.

Datum revanša još nije poznat, a ukoliko opet bude slavio Usik, dobit će priliku za ujedinjenje svih naslova protiv Furtyja. Sjajni je Ukrajinac deklasirao Joshuu prošle godine, a stručnjaci i navijači bili su oduševljeni tehničkim predstavom novog prvaka.

Joshuin plan je također borba za ujedinjenje pojaseva, ali do nje bi mogao doći tek ako dva puta pobijedi Usika. Zbog toga naporno trenira već tjednima, a trenutno je u Dubaiju.

Objavio je snimku na svom Instagram Storyju na kojoj trenira pod burnim okom Floyda Mayweathera.

''Najbolji za pomoć sljedećoj generaciji. Veliko poštovanje, prvače'', napisao je Joshua.

Mayweather se u Dubaiju našao radi nekoliko razloga, prvenstveno marketinških, ali Joshua je jedan od njih. Neporaženi boksački šampion prošlog se mjeseca sam ponudio Joshui.

''Rekao sam mu da dođe i da ga mogu naučiti nekim stvarima. Treneri koji vas vode u amaterskom boksu ne moraju biti dobri i u profesionalnom. Neki su sjajni treneri u amaterskom boksu, a drugi u profesionalnom'', poručio je Mayweather Jr.

''Još kad je bio nepobijeđen rekao sam mu da neke stvari mora promijeniti jer će ga sustići.''

Joshua je očito shvatio da nije na tehničkoj razini boksa kao Usik i vidjet ćemo hoće li mu pomoći i jedan od najboljih boksača u povijesti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider